מבזקים
סרוגים

לאחר שהוסר גידול מכתפו: לפיד עבר טיפול רפואי נוסף

ראש האופוזיציה נעדר ממליאת הכנסת ממספר הצבעות חשובות, כעת התברר כי נעדר בעקבות טיפול רפואי בהמשך לניצוח שעבר לפני מספר שבועות

יאיר אמר | חדשות סרוגים
י' כסלו התשפ"ה
לאחר שהוסר גידול מכתפו: לפיד עבר טיפול רפואי נוסף
לאחר שהוסר גידול מכתפו: לפיד עבר טיפול רפואי נוסף צילום: Yonatan Sindel/Flash90

לפני מספר שבועות אושפז ראש האופוזיציה, חבר הכנסת יאיר לפיד, לטיפול רפואי במהלכו הוסר גידול מכתפו. היום עבר לפיד המשך טיפול נוסף במהלכו נעדר מהכנסת, הוא צפוי לחזור לתפקוד מלא כבר מחר.

רבים תהו להיכן נעלם ראש האופוזיציה, במהלכו של יום דרמטי במליאת הכנסת, בו הצבעות על דיון בנושא הדחת היועצת המשפטית והצבעה על הקמת וועדת חקירה ממלכתית. כעת נחשף כי לפיד עבר טיפול רפואי, בהמשך לגידול שהוסר מכתפו לפני כשלושה שבועות.

מול נשיא פרגוואי; לפיד עוקץ את נתניהו: ישראל תהיה דמוקרטיה
מול נשיא פרגוואי; לפיד עוקץ את נתניהו: ישראל תהיה דמוקרטיהצילום: מול נשיא פרגוואי; לפיד עוקץ את נתניהו: ישראל תהיה דמוקרטיה

מסביבת לפיד נמסר הערב בתגובה לפרסומים אודות היעדרותו כי "לפיד נמצא היום בהליך רפואי, בהמשך לניתוח שעבר לפני כשבועיים, ישוב מחר לשגרה".

טיפול רפואי יאיר לפיד מליאת הכנסת