חדשות

לאחר שהוסר גידול מכתפו: לפיד עבר טיפול רפואי נוסף

ראש האופוזיציה נעדר ממליאת הכנסת ממספר הצבעות חשובות, כעת התברר כי נעדר בעקבות טיפול רפואי בהמשך לניצוח שעבר לפני מספר שבועות

((צילום: יונתן זינדל, פלאש 90))

לפני מספר שבועות אושפז ראש האופוזיציה, חבר הכנסת יאיר לפיד, לטיפול רפואי במהלכו הוסר גידול מכתפו. היום עבר לפיד המשך טיפול נוסף במהלכו נעדר מהכנסת, הוא צפוי לחזור לתפקוד מלא כבר מחר.

רבים תהו להיכן נעלם ראש האופוזיציה, במהלכו של יום דרמטי במליאת הכנסת, בו הצבעות על דיון בנושא הדחת היועצת המשפטית והצבעה על הקמת וועדת חקירה ממלכתית. כעת נחשף כי לפיד עבר טיפול רפואי, בהמשך לגידול שהוסר מכתפו לפני כשלושה שבועות.

מסביבת לפיד נמסר הערב בתגובה לפרסומים אודות היעדרותו כי "לפיד נמצא היום בהליך רפואי, בהמשך לניתוח שעבר לפני כשבועיים, ישוב מחר לשגרה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

34
הסרבנים האמיתיים
14.12.24

הם אלה בגיל גיוס שאומרים 'נמות ולא נתגייס' ושמחוקקים עבורם את חוק ההשתמטות... זה מבחינת הממשלה ההזויה הזו בסדר?

הצטרפו אלינו