שבוע אחרי שההצעה נפלה בעקבות תרגיל של האופוזיציה, מליאת הכנסת אישרה הערב (רביעי) את ההצעה לקיים דיון בכנסת על הדחתה של היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב מיארה. הפעם הקואליציה גייסה חברי כנסת, בעוד שהאופוזיציה החרימה את ההצבעה במחאה על העלאת ההצעה מחדש – כך ש-51 ח"כים הצביעו בעד, ללא מתנגדים.

מגיש ההצעה, ח"כ אביחי בוארון, אמר לאחר ההצבעה כי "״אני שמח לבשר שמליאת הכנסת אישרה את בקשתי לקיים דיון נרחב בכנסת בקריאה לממשלה להתחיל לפעול להעברתה של היועצת המשפטית לממשלה מתפקידה. אין לי ספק שכעת, כשהכנסת אמרה את דברה וכשהקואליציה כולה נותנת רוח גבית לממשלה, כל שרי הממשלה יתמכו במהלך אותו מוביל שר המשפטים ויצביעו בממשלה בעד העברת היועצת מתפקידה, ומינוי יועץ משפטי חדש שאינו לעומתי לממשלה איתו תוכל הממשלה לשרת את אזרחי ישראל ביתר שאת, ולהוציא לפועל את מדיניותה בשלל נושאים".

כזכור, ההצעה של חברי הכנסת אביחי בוארון, אוהד טל, לימור סון הר-מלך ויצחק פינדרוס עלתה לראשונה ביום רביעי האחרון, אך הופלה אחרי שהאופוזיציה נכנסה למליאה ברגע האחרון והצביעה נגד – כש-41 ח"כים הצביעו נגד ההצעה, אל מול 40 תומכים.

ח"כ מרב בן ארי, מרכזת האופוזיציה, אמרה אז כי "הם חשבו שהם יכולים לעשות מה שהם רוצים, אז חשבו. הוכחנו להם שאנחנו פה וכל הזמן עם 'עיניים על הכדור'. בהצעה לסדר הכי חשובה שלהם, נכנסו כולם ולמרות כל התרגילים שניסו לעשות לנו בהצבעה, הצדק ניצח והאופוזיציה הפילה להם את ההצעה". למרות החגיגות באופוזיציה, יש לציין כי מדובר בהצעה סמלית בלבד, שלא הייתה בעלת השלכות מעשיות בפועל בכל הקשור להדחת היועמ"שית בפועל.