מבזקים
סרוגים

בן גביר יעצור את המינויים בצפון כדי לחכות לקצין הנחקר

מסתמן: השר בן גביר יעצור את סבב המינויים במרחב כינרת, אליו מועמד נצ”מ אבישי מועלם, שנחקר בימים אלה בפרשת שוחד על ידי מח"ש

בן גביר יעצור את המינויים בצפון כדי לחכות לקצין הנחקר
בן גביר יעצור את המינויים בצפון כדי לחכות לקצין הנחקר צילום: (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, שוקל להקפיא את סבב המינויים הקרוב לתפקיד מפקד מרחב כינרת במשטרת ישראל, בעקבות מעמדו של נצ”מ אבישי מועלם כאחד המועמדים המרכזיים לקידום במסגרת הסבב.

למקורביו אמר השר: “לא אזרוק את מועלם לכלבים. מדובר בקצין מצטיין, ולא אתן לרדיפת היועמ”שית ומח”ש לפגוע בו.”

מח"ש התקפלו: נצ״מ אבישי מועלם ישוחרר הערב לביתו
מחצילום: מח

מקורבים לשר מסרו: “יש להבטיח לנצ”מ מועלם הזדמנות שווה ולמנוע מצב שבו הפרשיות האחרונות ישמשו לפגיעה בקידומו. השר בן גביר מעניק גיבוי מלא למועלם, וסבור כי מדובר ברדיפה שמטרתה לפגוע בשמו של מועלם, לצמצם את מרחב הפעולה של השר עצמו, ואף לערער את יציבות ממשלת הימין.”

השר הוסיף: “אני מחויב לצדק ולשוויון הזדמנויות עבור כלל המועמדים. לא אאפשר לנצל את רדיפת היועמ”שית או תהליכים פנימיים במשטרה לצורך סגירת חשבונות או ניגוח אישי ופוליטי.”

אבישי מועלם איתמר בן גביר סבב מינויים