רגע אחרי פרסום הסרטון של חמאס שהציג אות חיים מהחטוף מתן צנגאוקר, אמו עינב הגיבה הערב (מוצ"ש) לתיעוד של בנה – כשהתחייבה להמשיך לפעול למען שחרורו.
"אחרי 14 חודשי גיהינום, ללא שינה וחרדה שאי אפשר לתאר במילים, יש לי אות חיים ממתן" אמרה האם. " מתן שלי חי! חיים שלי, אמא כאן מחכה לך, ונלחמת על שובך ועל שובם של כולם. מתן שלי, האחיות המדהימות שלך נלחמות עליך איתי, בכל יום ובכל שעה עד שתחזור. אילנה מחכה לך שתחזור ונלחמת כמו לביאה יחד איתנו.
צנגאוקר פנתה לבנה: "מתן חיים שלי, אני כל כך מתגעגעת אליך ודואגת לך. אם אתה שומע אותי, תחזיק מעמד! תדע שאנחנו לא עוצרות לרגע, ונמשיך להילחם ולהפוך כל אבן עד שתחזור, עד שיחזרו כולם תהיה חזק ותחזיק מעמד מתן שלי, עד שנחזיר אותך הביתה!"
בסיכום דבריה פנתה לראש הממשלה בנימין נתניהו וקראה לפעול לעסקת חטופים: "הילד הגיבור שלי שורד בשבי כנגד כל הסיכויים, אבל הוא לא ישרוד עוד הרבה זמן. כל עסקה שלא תחזיר את כולם היא גזר דין מוות למי שנשאר מאחור. נתניהו – סיים את המלחמה כבר ותחזיר את כולם".
תגובות
את לא אמא לביאה . הסירטון רק מוכיח עד כמה הם מבינים את החברה בישראל .בוחרים את הילד של האמא המקללת .הם יודעים שאת תפיקי את ההצגה שטובה להם . ליבי ליבי איתך .את אמא שהלב שלה חטוף בעזה והראש שלה חטוף ע"י כוחות האופל של קפלן
חסר לב אתה הזוי ממשלה נוראית שלא הביאה עד היום את החטופים בגלל ביבי הנגוע בפלילים וכל מי שתומך בו הוא אשם כמהו
תלכי כפרה על חיילי צבא ההגנה לישראל שמתו בדרכם להציל את הבן שלך ולא חזרו
אנחנו נלחמנו ונלחמים כדי שהחטופים יחזרו. לא כדי שביבי יפקיר אותם אחרי שנצחנו את חמאס.
לא יודעת להוכיר טובה . והיא והבן שלה
להכיר תודה על מה? הבן שלה בשבי וממשלת ישראל לא עושה דבר בשביל להחזיר אותו כמה טיפש ושטוף מוח צריך להיות בשביל לכתוב שטויות כאלו?