עדן הראל: "כשבנט פנה אליי, התפוצצתי מצחוק"
אשת הטלויזיה עדן הראל סיפרה היום על ההצעה שקיבלה מיו"ר הבית היהודי, השר נפתלי בנט, להצטרף לאחד המקומות המשוריינים ברשימת המפלגה לכנסת וגילתה כיצד הגיבה כאשר קיבלה את ההצעה

אשת הטלויזיה עדן הראל סיפרה היום (שלישי) על ההצעה שקיבלה מיו"ר הבית היהודי, השר נפתלי בנט, להצטרף לאחד המקומות המשוריינים ברשימת המפלגה לכנסת וגילתה כיצד הגיבה כאשר קיבלה את ההצעה. בריאיון לעיתונאי חיים אתגר בתכנית "מה אתם אומרים" המשודרת בערוץ 2 סיפרה הראל על השתלשלות האירועים: "פנו אליי לפני שזה הגיע לתקשורת", סיפרה הראל.
לדבריה: "הם (אנשיו של בנט) היו מאוד אסרטיביים, ואני זו שהגיעה לבנט הביתה. הייתה לנו פגישה טובה, והוא פנה אליי אחרי מספר טלפונים שהגיעו אליי ממקורבים, ובעיקר כי אני מכירה את אשתו, כך שהרגשתי לגמרי בנוח".
"לא פגשתי אותו מעולם לפני", הבהירה הראל, והוסיפה "אבל זה לא משהו שנחת עליי. חשבתי שהוא רק רוצה להתייעץ איתי, אבל כשהוא הציע לי להצטרף התפוצצתי מצחוק". כזכור, לפני כשבועיים פורסם ב'סרוגים' כי אחד השמות שעלה כמועמד לשיריון במפלגה הוא של שדרנית ערוץ 20 עדן הראל, שקיבלה הצעה להצטרף למפלגה.
הראל, הייתה בשנות ה-90 מגישה בערוץ MTV, ובשנים האחרונות התקרבה עם בעלה עודד מנשה לדת והשניים מנהלים אורח חיים מסורתי. הרציונל שעמד מאחורי הניסיון של בנט הוא להציב ברשימה דמות פופולארית בעלת חזות חילונית, אך שמקורבת לדת ולמסורת ישראל. לאחר שהראל סירבה להצעתו של בנט, יו"ר הבית היהודי פנה לכדורגלן העבר אלי אוחנה ועורר סערה רבה בקרב הציונות הדתית ובקרב חברי ופעילי המפלגה.
לאחר יומיים של לחץ וביקורות בלתי פוסקות על השריון הודיע אוחנה כי הוא מוותר על הצעתו של בנט וכי הוא לא העריך את גודל הסערה שתיווצר משריונו. בסופו של דבר עד להגשת הרשימה הסופית לוועדת הבחירות המרכזית בנט לא השתמש בשריון הנוסף שעמד לרשותו.