רעיית ראש הממשלה שרה נתניהו נפגשה הלילה (שני) עם נשיא ארה"ב הנבחר דונלד טראמפ, כשהשניים נועדו יחד לארוחה משותפת במועדון הגולף שבבעלותו סמוך לאחוזת מאר א-לאגו שבפלורידה.
בפוסט שכתבה באינסטגרם, נתניהו סיפרה על הפגישה ואמרה כי "נפגשתי בארוחת ערב במועדון הגולף של הנשיא הנבחר דונלד טראמפ, שאליה הוזמנתי על ידו. בירכתי את הנשיא על נצחונו ההיסטורי בבחירות".
"במהלך הפגישה, שהייתה חמה וידידותית, שוחחנו על נושאים רבים, ביניהם הידידות האיתנה בין ישראל לארה”ב והחשיבות של המשך טיפוח הקשר המיוחד בין המדינות שלנו" הוסיפה. "העליתי בפני הנשיא את הסבל הגדול שעברה מדינתנו ב-7 באוקטובר, ואת חוסר האנושיות של הטרוריסטים של החמאס, המחזיקים את אזרחינו החטופים בתנאים קשים. הדגשתי את הדחיפות הרבה לפעול לשחרורם ולהחזרתם המהירה".
עוד ציינה בסיכום דבריה כי "שוחחנו גם על החשיבות האסטרטגית של ניצחון ישראל במלחמה נגד ציר הרשע, למען עתיד יציב ובטוח יותר במזרח התיכון ובעולם כולו".
תגובות
הייתה פליאה מאיפוא יבוא המימון לטיסה במחלקת עסקים לארה"ב לביקור של הטפיל, ונמצאה התשובה: הפכה את זה לנסיעת עבודה והכל יהיה על חשבוננו!!
שערורייה. מדינה במלחמה. אזרחים ללא פרנסה והפסיכית נוסעת על חשבוננו לטייל. הזמין אותה ואת השרץ שחי על חשבוננו במיאמי למועדון הגולף, חחח
בזמן שיש אנשים שאין להם מה לאכול הגברת נסעה למיאמי ע"ח מדינת ישראל וכמובן שומרי ראש ונפגשת עם טראמפ חושבת שהיא ראש ממשלתינו ומבזבזת על חשבונינו ,משפחת אוכלי חינם בושה
אם אנחנו מאפשרים להם... נצלנים דוחים. קופת מדינה ריקה והיא טסה לה.העלויות אדירות.זה לא רק הטיסה.שומרי ראש. מלון. כלכלה יוקרתית. קניות.מספרות .הכל על חשבון משלם המיסים שאין לו איך לסיים את החודש
ביבי יבקר את גב' טראמפ