ארבעה חודשים לאחר הפיגוע

המעגל נסגר: חוסל המחבל שרצח את יהונתן דויטש הי"ד

ארבעה חודשים לאחר פיגוע הירי הקטלני בצומת מחולה: צה"ל חיסל מהאוויר את המחבל שרצח את יהונתן דויטש הי"ד. יחד איתו חוסלו שלושה מחבלים נוספים

(יהונתן דויטש הי"ד)

המעגל נסגר: המחבל ואיל לחלוח, שרצח את יהונתן דויטש ז״ל חוסל הבוקר (ראשון) בתקיפה של צה"ל במרחב ג'נין. לחלוח עמד בראש חוליית מחבלים שביצעה מספר פיגועי ירי במרחב הגלבוע, יחד עם לחלוח חוסלו שלושה מחבלים נוספים.

לחלוח, בן 31, תושב קבאטיה, ביצע את פיגוע הירי בצומת מחולה ב-11 באוגוסט 2024, בו נרצח יהונתן דויטש ז״ל ונפצע ישראלי נוסף. לאחר ביצוע הפיגוע התנהל ואיל כמבוקש באיזור ג'נין והמשיך לפעול לטובת גיוס פעילים והוצאה לפועל של פיגועים נוספים בטווח הזמן המיידי.

bb7c7ea4-1cd9-411a-9f82-c6ccea79a669

מיד לאחר ביצוע התקיפה כוחות צה״ל מחטיבת מנשה פשטו על נקודת התקיפה ואיתרו שלושה נשקים על גופות המחבלים. כמו כן, אותרו חלקי נשק נוספים, וסטים וחומרים להכנת מטענים.

בנוסף, מאשרים בצה"ל כי במהלך פעילות של ימ"מ וצה"ל ב-9 באוקטובר 2024, במרחב עקבה שבחטיבת הבקעה והעמקים, חוסל במהלך חילופי אש המחבל עבד אלראוף מצרי אשר לקח חלק בפיגוע בצומת מחולה. על המחבל אותר נשק מסוג M-16, מחסניות וציוד צבאי.

חלק מאמצעי הלחימה שאותרו על המחבלים (דובר צה"ל) (חלק מאמצעי הלחימה שאותרו על המחבלים (דובר צה"ל))

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

1
שירי מנתניה
01.12.24

ימין-ביביסטי זו מחלה אין כמו הימין הביביסטי, מצביעים וקוברים. כמה כבר התפגרו למען הקריירה של נתניהו? כל שבוע 10 מתפגרים למענו, זה כישלון של החינוך שנתתם לצעירים שמוכנים למות כי זה משרת את המלך ביבי. חיי ביביסט לא שווים?

הצטרפו אלינו