חדשות טלוויזיה

"צעד מסוכן נוסף": מנכ"ל התאגיד נגד הקמפיין ברשת

מנכ"ל תאגיד השידור הציבורי גולן יוכפז גינה את הפוסטים שדירגו את שדרני הרדיו לפי "מידת התמיכה בממשלה": "סימון וקיטלוג עיתונאים הוא צעד מסוכן נוסף בריסוק העיתונות החופשית והחלשת הדמוקרטיה הישראלית

"צעד מסוכן נוסף": מנכ"ל התאגיד נגד הקמפיין ברשת
צילום: ( Olivier Fitoussi/Flash90)

שבוע אחרי אישור החוק לסגירת התאגיד בקריאה טרומית בכנסת, מנכ"ל תאגיד השידור הציבורי גולן יוכפז שלח היום (ראשון) מכתב לעובדים בו התייחס לקמפיינים ברשת נגד עובדי הרשות וציין את הפוסטים ברשת שדירגו את השדרנים ברדיו לפי "מידת התמיכה בממשלה".

"בשעות האחרונות מופצת ברשתות החברתיות, רשימה מכוערת, שמקטלגת שדרניות ושדרנים בכאן רשת ב, בחלוקה לפי 'מידת התמיכה בממשלה'" נאמר במכתב. "אני מבקש להביע בפניכם שאט נפש מהפרסום הזה".

"סימון וקיטלוג עיתונאים הוא צעד מסוכן נוסף בריסוק העיתונות החופשית והחלשת הדמוקרטיה הישראלית" הוסיף. "ועל אף זאת, אני משוכנע, שגם צעד מקרתיסטי כזה, לא יפחיד אותנו ולא יערער את עיתונאי ועיתונאיות, עובדי ועובדות התאגיד – להמשיך בעבודתם בלי פחד, ביושרה ובמקצועיות".

יוכפז סיכם כשאמר כי "גם בסוף השבוע האחרון הוכח באופן המובהק ביותר – רוב מכריע בציבור הישראלי רוצה בהמשך שידורי כאן בדיגיטל, ברדיו ובטלוויזיה ולא מוכן לוותר על תאגיד השידור ותכניו. אני מבקש מכם להמשיך בעבודתכם ללא מורא וללא משוא פנים".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

4 תגובות
4
טדי
06.12.24

דידי הררי חשב כמו משה איבגי ושכח "ממי טו" מקווה שיצא זכאי אם לא יעוף הביתה

הצטרפו אלינו