חדשות

"גרוע מגדולי אויבינו": בישראל תוקפים את יעלון על דבריו

שר החוץ הגדיר את דבריו של יעלון כחסרי אחריות וקרא לו לחזור מדבריו המוציאים את דיבת ישראל ללא יסוד. טלי גוטליב התייחסה לדברים ואמרה כי יש להתייחס ליעלון כאויב מבית

"גרוע מגדולי אויבינו": בישראל תוקפים את יעלון על דבריו
צילום: צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

לאחר שהאשים את ישראל בטיהור אתני ברצועת עזה והכנת צפון הרצועה להקמת התיישבות יהודית, בישראל תוקפים את שר הביטחון לשעבר.

שר החוץ גדעון סער הגיב לדברים: "דבריו חסרי האחריות של השר לשעבר משה יעלון אינם נכונים ומוציאים את דיבת ישראל ללא יסוד. אני קורא לו לחזור בו מדבריו."

שר התקשורת ד״ר שלמה קרעי בתגובה לבוגי יעלון: "השוואת פעולות צה”ל ל’טרנספר’ או ‘טיהור אתני’ היא לא רק שקר נתעב, אלא חציית כל קו אדום. צה”ל הוא צבא מוסרי, המקדש את חיי האדם ופועל באומץ לב מול ארגון טרור רצחני שטבח בנו וממשיך לאיים על אזרחי ישראל."

"בוגי יעלון, שהעז לפגוע בחיילי צה”ל ובשמו הטוב של צבא העם, אינו ראוי לענוד את דרגותיו, שהוכתמו בדבריו הבזויים. אני קורא לשר הביטחון לשלול ממנו את דרגותיו ולהוציא אותו אל מחוץ לכל פעילות או מעורבות עם צה”ל. אדם שמכפיש את לוחמינו הגיבורים ופוגע בביטחון ישראל, מקומו מחוץ למחנה."

גוטליב: "אל דאגה, היועמ"שית לא תזמין אותו לחקירה"

חברת הכנסת טלי גוטליב אמרה: "משה בוגי יעלון. טפי עליך סייען לאוייבינו ומרצחינו בשעת מלחמה! מקומך מאחורי סורג ובריח בצינוק. ״ישראל מבצעת טיהור אתני בצפון הרצועה״ מעז יעלון לומר ולפגוע קשות בלוחמינו עזי הרוח ולחזק את מחבלי החמאס."

"יעלון גרוע מגדולי אוייבנו" הגיבה גוטליב. "אך אל דאגה היועמשית מיארה לא תזמין אותו לחקירה בחשד לסיוע לאוייב בזמן מלחמה. בוגי יעלון הוא אוייב מבית וכך צריך להתייחס אליו. יעלון ודומיו (הוא לא לבד) אשמים בכך שחמאס לא משיב את יקירנו החטופים. יודנראט בן זמנינו."

גנץ: "צריך להוציא את החטופים מעזה, ולא להכניס מתנחלים אחרים"

חבר הכנסת אלמוג כהן גינה גם הוא את הדברים: "ההתבטאויות של שורף-האסמים שר הבטחון לשעבר בוגי יעלון על ״טיהור אתני״ (לשיטתו) שמבצע צה״ל ברצועת עזה, מצטרפות לעתירה של כסיף להאג ולקריאה לסרבנות ומרד של האלוף במיל׳ יאיר גולן, הן ראי של מנהיגי השמאל הישראלי אשר איבדו את הדרך, בשנאתם ותאוותם לשלטון ולעומד בראשו."

"לשמחתי אנשים שפלים אלו אינם מייצגים את מרבית השמאל הציוני, שילדיו לשיטתו של יעלון מבצעים טיהור אתני בעזה. כל עוד הציבור לא יראה לאנשים אלו את הדלת החוצה הם ימשיכו לפרש את שתיקתם כהסכמה. אנשים אלו פוגעים במדינת ישראל אלפי מונים מכל צו-מעצר בינלאומי וארגוני BDS, ומוציאים דיבתנו רעה בכוונה לפגוע במדינה ובעומד בראשה."

תגובות

71
61
מישהי
30.11.24

מעניין כמה "ימנים" מתגלים כחפרפרות וסוסים טרויאניים.

60
ישראל יורם
30.11.24

יש רק אחד שנתמך באישתו שעושה כעת למשיכת ה"אש" כלפיה..שמהווה סיכון קיומי למדינה. בכל יום התהום עמוקה יותר. הוא מנצל את היכולת המדהימה לייצר קונספירציות ביום כמו בלילה.

59
אבי
30.11.24

כנראה עמותות שמאל שממומנות בכסף ע''י אויבים שלנו, שולחות לו כסף כדי להגיד את זה. אין לו עבודה, מצא דרך להתפרנס. ככה זה שהכסף הוא אליל. משכורות הפנסיה השמנות שלו, לא מספיקות לו. אין גבול לתאוות הממון.

1
דינהכהן
01.12.24

החולרות האלו יסתמו את הביוף שיוצא מהם רק אחרי שיפסיקו להם את הפנסיה השמנה כל חודש