חדשות

הלם בלבנון: ישראל הנחיתה מכה אדירה על חיזבאללה

ארגון הטרור חיזבאללה איבד במלחמה מול ישראל יותר מ-4,000 מאנשיו, מדובר ביותר מפי 10 מהאבדות שלו במלחמת לבנון השנייה. בנוסף, נזק הדיור בלבנון מוערך ב-2.8 מיליארד דולר

((צילום: מוחמד קסיר / שאטרסטוק))

ארגון הטרור חיזבאללה – שרובה המוחלט של הצמרת שלו חוסלה – איבד במלחמה מול ישראל יותר מ-4,000 מאנשיו, כך דווח ברשת 'רויטרס'. לצורך השוואה, מדובר ביותר מפי 10 מהאבדות שלו במלחמת לבנון השנייה. עוד עולה מהדיווח, כי הבנק העולמי מעריך את נזק הדיוק בלבנון ב – 2.8 מיליארד דולר. כשלא פחות מ-99,000 בתים נהרסו באופן חלקי או מלא.

עוד דווח כי בארגון הטרור יחלו לחקור את הפרצות הבטחוניות שסייעו לישראל להגיע להישגים האדירים במלחמה. בנוסף, חיזבאללה גם יסקור את מה שאירע בשנה האחרונה, כולל חוסר ידע על היכולות הטכנולוגיות של ישראל.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

15 תגובות
10
Mmm
28.11.24

לחיזבאללה אני לא מאמין. תסתכלו אחורה ותראו אחרי כל הפסקת אש הוא מתעצם ומתחילה מלחמה שנית. מסקנה: ישראל צריכה או חייבת לשבת על גבול הליטני...כל מה שמדרום לליטני הוא שטח צבאי בשליטה ישראלית.. כמו ביו"ש. DMZ ותמיד

הצטרפו אלינו