חדשות

דיווח: המלכודת שחיזבאללה טמן לישראל

ד"ר פואד אבו נאדר, המפקד לשעבר של הכוחות הלבנוניים, אומר כי הסכם הפסקת האש בצפון, הוא מלכודת שארגון הטרור חיזבאללה מכין לישראל: "המצב שונה בתכלית מ-2006"

דיווח: המלכודת שחיזבאללה טמן לישראל
צילום: חיזבאללה (mohammad kassir/shutterstock)

ד"ר פואד אבו נאדר, המפקד לשעבר של הכוחות הלבנוניים, אומר כי הסכם הפסקת האש בצפון, הוא מלכודת שארגון הטרור חיזבאללה מכין לישראל.

בראיון לערוץ אל חדאת' הסעודי, שהובא באתר 'מעריב', אמר אבו נאדר: "האיראנים מייעצים לחיזבאללה לקבל הפסקת אש ולסגת צפונה מנהר הליטני, במטרה להתארגן ולהתחמש מחדש. החשש המרכזי הוא שישראל תיפטר אמנם מהבעיה המיידית על ידי פריסה מחדש של יוניפי"ל וצבא לבנון, אך חיזבאללה יתחזק ויחזור מאורגן יותר".

לדברי אבו נאדר, המצב הנוכחי שונה מ-2006: "חיזבאללה מדבר בטון שונה הפעם. אחרי המלחמה בסוריה, המעורבות בתימן, והמשבר עם מדינות המפרץ, במיוחד סעודיה, המצב מורכב יותר".

תגובות

10
9
ביבי לא יהיה אחראי לכשלון
26.11.24

הוא הראשון לזהות הצלחות בלבד

8
יעלה
26.11.24

ביבי אמר שנלחם בציפורניים... הא הא הא

7
סש
26.11.24

נתניהו מר ביטחון , כך מכנה את עצמו נתניהו . ולכול תומכי ומצביעי הליכוד . . רוצים ביטחון ? הצביעו ביבי כי שם העתיד קצר . .

1
גקי
26.11.24

יש לך משהו יותר טוב בערימת האשפה שבשמאל?