עם תחילת כינוס הקבינט המדיני ביטחוני לדיון על הפסקת האש בלבנון, אזעקות צבע אדום נשמעו כעת (שלישי) במעלות תרשיחא ויישובים נוספים בקו העימות. זמן קצר לאחר מקם נשמעו אזעקות גם בחיפה ובקריות.

מדובר צה"ל נמסר כי זוהו כ-10 שיגורים שחצו משטח לבנון, בהם חמישה שנורו לעבר הגליל וחמישה נוספים שנורו לעבר חיפה והמפרץ. חיל האוויר יירט את השיגורים למפרץ, בעוד שבגליל נאמר כי חלק מהרקטות יורטו וזוהו נפילות.

במד"א עדכנו כי צוותים יצאו לסרוק בזירות בהם התקבלו דיווחים. בקריית אתא דווח כי פעולות החייאה מבוצעים באישה שעברה דום לב והתמוטטה בזמן שהייתה בדרכה למרחב מוגן בעקבות האזעקות.

רונן שוורץ, חובש איחוד הצלה שהגיע למקום, סיפר כי "מיד כשהגעתי למקום התחלתי בפעולות החייאה מתקדמות שכללו שימוש במכשיר המפעם (דפברילטור) של איחוד הצלה. לאחר מתן שוק חשמלי ראשון מהמכשיר חזר דופק ונשימה והיא פונתה כאשר היא מורדמת ומונשמת לבית החולים להמשך טיפול רפואי".