חדשות

פשע שנאה בעקרון: מי הצית את משרדי המועצה הדתית?

פשע שנאה בקרית עקרון: אלמוני הגיע במוצאי שבת השליך בקבוק תבערה לתוך משרדי המועצה הדתית. נזק כבד נגרום למקום שנשרף כליל

פשע שנאה בעקרון: מי הצית את משרדי המועצה הדתית?
צילום: פשע שנאה בקרית עקרון (דוברות המועצה הדתית)

פשע שנאה בקרית עקרון. בשעות המאוחרות של מוצאי שבת, הגיע אדם רעול פנים סמוך לחלון משרדו של יו"ר המועצה הדתית יאיר דוד ובעזרת בקבוק תבערה שרף את המקום עד אפר.

משרדי המועצה הדתית העניקו במשך שנים ארוכות שירותי יהדות לכלל התושבים בנושאים של נישואין, מקוואות, כשרויות ולוויות, אך כנראה שהנוכחות היהודית ביישוב הפריעה למישהו שכאמור בחר לשרוף את המקום ולהשבית את הפעילות שלו.

שריפה קרית עקרון (1)
שריפה קרית עקרון (1)| צילום: משרדי המועצה הדתית קרית עקרון (דוברות המועצה)
משרדי המועצה הדתית קרית עקרון (דוברות המועצה) (משרדי המועצה הדתית קרית עקרון (דוברות המועצה))
משרדי המועצה הדתית קרית עקרון (דוברות המועצה) (משרדי המועצה הדתית קרית עקרון (דוברות המועצה))

יו"ר המועצה הדתית יאיר דוד שהזדעזע מהמעשה המגונה אמר לשוטרים שחוקרים את המקרה: "היישוב שלנו מתאפיין באחדות מרשימה, ביכולת לכבד האחד את השני על כל גווני הציבור, צר לי לראות שמיעוט כה קיצוני מצליח לבצע וונדליזם כזה גדול."

כעת כאשר אין יכולת להשתמש במשרדים פועל יאיר דוד למצוא באופן זמני משרדים חלופיים ולהמשיך לתת שירות עד כמה שניתן לתושבי ותושבות היישוב "עם כל הכאב וההלם מהמעשה, אין לנו ברירה אלא לעמוד במחויבות שלנו לציבור שזקוק לנו, עוד נבנה חזרה את משרדי המועצה ונמשיך בגאון ללכת בדרך התורה ולקרב את כולם".

תגובות

2
2
שירי מנתניה
25.11.24

לא יודעים מי זה, אבל יודעים שזה "מיעוט כה קיצוני" - מוזר, בן אדם אחד נהיה מיעוט, נשמע כמו הסתה נגד קבוצה שלמה באוכלוסיה... אולי אירוע פלילי, אלי נקמה אישית, אולי עולם תחתון... אין מושג, אבל ישר בוא ניקח את זה לפשע שינאה שביצעה קבוצת החילונים. אין כמו הסתה ב 1.90₪. נראה שהמסיתים מבצעים פשע שינאה.

1
מוש
25.11.24

לצערנו הרב.עם ישראל שרוי היום במלחמת אחים רצינית.מלחמת תרבויות והגמונייה