מבצע "חיצי הצפון": מטוסי קרב של חיל האוויר, בהכוונת אגף המודיעין, השלימו הערב (חמישי) סדרת תקיפות נוספת נגד מטרות טרור במרחב הדאחייה שבביירות, בהן מספר מפקדות של ארגון הטרור חיזבאללה. זו התקיפה השלישית של צה"ל ברובע הדאחייה ביממה האחרונה.
לפי הודעת דובר צה"ל, התקיפות כוונו נגד תשתיות הטרור של הארגון, והן חלק ממאמץ השמדת אתרי הייצור ומחסני אמצעי הלחימה שחיזבאללה הקים לאורך השנים בלב העיר ביירות.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
עוד הובהר כי טרם התקיפה ננקטו צעדים רבים על מנת לצמצם את הסיכוי לפגיעה באזרחים, הכוללים איסוף מודיעין מקדים, תצפית מדויקת ואזהרות מקדימות לפינוי האוכלוסייה באזור.
"כלל המטרות שהותקפו מוקמו על ידי חיזבאללה במכוון בלב האוכלוסייה האזרחית" נמסר. "זו דוגמה נוספת לשימוש הציני של ארגון הטרור חיזבאללה באזרחי לבנון כמגן אנושי".

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים