בית מקדש? שלישי?! מה פתאום! חבל לפגוע בבעלי חיים, אנחנו לא רוצים לחזור לעידן הפגאני ומי הולך לריב עכשיו עם מיליארד וחצי מוסלמים. כל אלו ועוד הם התירוצים השגורים בפיהם של אנשים דתיים כל פעם שנושא בית המקדש השלישי הופך מדרשה למשימה, מתפילה לתוכנית פעולה.
התרגלנו לגלות, התמכרנו לאורח החיים הרגיל, שבו ארבעת חלקי שולחן ערוך הם הביטוי היחידי של היהדות שלנו. כנראה שיכולנו לחיות כך עוד שנים רבות, אבל מזל שיש גויים בעולם.
דולנד טראמפ, שחזר בסערה לבית הלבן, מינה במהירות שורת אנשים מפתיעים ולאחר שמינה את מייק האקבי שרואה ביהודה ושומרון 'הארץ המובטחת' לשגריר ארה"ב בישראל, הוא הציע (ספק רב אם המינוי יעבור בסנאט) את תפקיד שר ההגנה, האחראי על הצבא הגדול בעולם, לפיט הגסת' שאמר בעבר, לאחר ביקור בכותל, את הדברים המטלטלים הבאים: "זה גרם לי לחשוב על עוד נס שאני מקווה שכולכם לא רואים כמשהו רחוק. כי 1917 היה נס (הצהרת בלפור), 1948 היה נס, 1967 היה נס, 2017, ההכרזה על ירושלים כבירת ישראל הייתה נס. אין סיבה שנחשוב שהנס של בנייה מחדש של בית המקדש לא אפשרי".
כמה אנחנו צריכים להתבייש מהדברים האלו! מה שפשוט וברור לאמריקאי שגדל על התנ"ך, שכל הייעוד של עם ישראל הוא לשוב ולארצו ואז להקים מחדש את לב הממלכה שלו, כל כך לא פשוט לנו. בזמן שאנחנו מתפלפלים על תירוצים שונים, מוחקים שליש מהתורה כי אנחנו לא 'מתחברים', לחובבי התנ"ך בעולם ברור שבית המקדש הוא המשך ישיר וטבעי של הקמת מדינת ישראל.
נסו לדמיין את הסערה התקשורתית שתתחולל אם בן גביר ידבר על בית מקדש כמשימה אפשרית, ברת ביצוע. איזה מזל יש להגסת' שהוא לא יהודי.
המלחמה בשנה האחרונה חידדה לנו את ההיבט הדתי של המאבק, את הצורך בהגדרת יעד למלחמה. בכל בית בעזה יש תמונה של אל אקצא, הם יודעים טוב מאד עבור מה הם נלחמים.
אבל אנחנו? עסוקים בלהתחכם. המחשבה הפשוטה, הישרה, הטבעית, הבריאה, של כל יהודי פשוט במהלך כל הדורות, נכונה יותר מכל ההתחכמויות הרציונליסטיות שלנו.
אומות העולם מחכים לשמוע את הבשורה של היהדות. כבר אלפי שנים האמא של הנצרות והאסלאם, שותקת, חסרת כל תועלת. בית המקדש צריך להיות מוקד האמונה בעולם, מגדלור של צדק ויושר.
תפקידנו הוא לעבור לשלב הבא, לייצר שיח בינלאומי בלתי פוסק סביב הקמת המקדש, כדי שלכל אדם בעולם יהיה ברור שהיהודים רוצים מקדש, שנועד לרומם את האנושות כולה. 'ונהרו אליו כל הגויים'. אם אנחנו לא נגייס את כל העולם לתמיכה בהקמתו, הגסת' עוד עלול להקדים אותנו ולבנות לפנינו.
מה דעתך בנושא?
18 תגובות
3 דיונים
cherylely
The only thing brighter than the stars is the spark between us. Let's see where the electricity takes us tonight. f1nd me on cherylely_mooo_com change _ to dot
03:43 06.05.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אברהם
שר הביטחון של טרמפ רוצה מקדש לישו
02:01 22.11.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סם
כך שנגד רצונך שבכלל לא נחשב בארה''ב כי רק בארץ כל סנדלר בוטיק הנעל הכל יעבור ללא קושי גם בסנאט וגם בבית הנבחרים
16:18 19.11.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שאול
הנסת, באונגליסט מאמין, רוצה שכל היהודים יעלו לארף ישראל כדי לחולל את בואו השני של ישו, שבו כל היהודים שלא מאמינים בישו ימותו. נניח שנבנה את בית המיקדש : 1. לפי איזה...
הנסת, באונגליסט מאמין, רוצה שכל היהודים יעלו לארף ישראל כדי לחולל את בואו השני של ישו, שבו כל היהודים שלא מאמינים בישו ימותו. נניח שנבנה את בית המיקדש : 1. לפי איזה הלכה הוא יתנהל. 2. איזה רבנים יקבעו אותה. 3. מי יהיו הכהנים ומי קבע אותם. 4. מי ישב בועדה הרוחנית של בית המיקדש. כל סעיף כזה ואלף אחרים יגרמו למילחמות יהודים שלאומתם המהפכה המישטרית תהיה מריבה בגנון.
המשך 13:13 19.11.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מטורפים יש בכל הצבעים , המינים, הגזעים, הדתות ....
.
07:04 19.11.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ישראל
תעשה טובה לאנושות ולך תקים לעצמך מצבה
10:52 18.11.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
טאצצ
מופרעי הכיפות הסרוגות = חמאס יהודי. ברברים עם עולם ערכים של תקופת הברונזה. לפי החזון שלכם, ישראל תהיה כמו אפגניסטן, רק בעברית. למי שלא למד בישיבה הגבוהה (חילונים, מזרחים ונשים) זה הזמן...
מופרעי הכיפות הסרוגות = חמאס יהודי. ברברים עם עולם ערכים של תקופת הברונזה. לפי החזון שלכם, ישראל תהיה כמו אפגניסטן, רק בעברית. למי שלא למד בישיבה הגבוהה (חילונים, מזרחים ונשים) זה הזמן להזכיר איך ייראו חיים על פי ההלכה היהודית: - אישה לא זכאית להיות בעלים על רכוש - מותר למכור בנות לנישואין או עבדות - כן, עבדות מותרת - עונש מוות לכל מי שלא חי לפי המגבלות המטורפות שלכם, כדי שלא תרגישו פראיירים. נגיד, נסע ברכב בשבת? עונש מוות (ככה החבר הדמיוני אמר) לא חתך לילד את הבולבול? עונש מוות (לילד! לא לאבא) ועוד כהנה וכהנה מה"יהדות מאירת פנים" (הבלוף שאתם דוחפים לכולם)
המשך 08:58 18.11.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
בתגובה ל: טאצצ
בולשיט כנראה שבאמת לא למדת לעומק מה כתוב
08:57 20.11.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
יש תכלית בית מקדש צריך להבנות שנהיה ראויים כרגע אנחנו לא ראויים
17:21 17.11.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ישי
שטויות. הגסת הוא נוצרי אווינגליסטי שמאמין בתנך באופן מילולי ופרשני פרטי. סולה סקיפטורה כמו שאמר לותר האנטישמי. לנו יש גם תורה שבעל פה ברוך השם כדי לעדן את הרעיונות המסוכנים האלו.
16:46 17.11.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני
כשאין ערכים בסיסיים בורחים החסידים השוטים לכתבי הקודש
15:50 17.11.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר