פרסום ראשון: בימים האחרונים מתרבים מספר ההיתקלויות במרחב העיר ג'באליה שברצועת עזה, היתקלויות שבהם נופלים ונפצעים חיילים רבים, זאת למרות שצה"ל כבר פעל בעבר מספר פעמים במקום. בעקבות כך פנו הבוקר (רביעי) הנהלת פורום הגבורה במכתב לשרי הממשלה בו הם מבקשים לבצע כל פעולה שתוודא שצה"ל לא נאלץ להילחם פעם אחר פעם באותם המקומות. במכתב שיוצא בשם משפחות הפורום נכתב כי עזיבת אזורים אלו מסכנת את חיילנו, ופוגעת בניצחון של מדינת ישראל.
"ראשית אנו מבקשים לחזק את ידיכם במאבק הנחוש שלכם נגד הטרור", כותבים הנהלת פורום הגבורה במכתבם. לדבריהם, "מדינת ישראל יצאה לפני שנה למלחמה שאין צודקת ממנה. מדובר במלחמה על קיומה של המדינה שמתנהלת מול זירות רבות של אויבים הקמים עלינו לכלותנו. בנוסף, אנו מבקשים לחזק ולהשתתף בצערן של המשפחות החדשות שהצטרפו אלינו בשבועות האחרונים למעגל הכאב והשכול".
עוד נכתב במכתב, "לדאבוננו, אנו שומעים פעם אחר פעם על טובי חיילנו שנופלים מידי יום במקומות שבהם צה"ל כבר פעל וטיהר בעבר, אבל מסיבה לא ברורה הפקיר את המרחב שוב ושוב למרצחי החמאס. בשבועות האחרונים נפלו מספר רב של חיילים במרחב ג'באליה, אזור שבו חיילנו פעלו מזה מספר פעמים. המציאות בשטח מוכיחה שכל שטח שטוהר וננטש – הטרור חוזר לפעול בו ופעילות נוספת במרחב מביאה איתה אבדות של חיילים שנופלים לשווא. לכן, יש לבצע כל פעולה שתוודא שצה"ל לא נאלץ להידרש להילחם שוב ושוב באותם המקומות ולפעול בהם שוב מחדש".
"אנו, שאיבדנו במלחמה הזאת את היקר לנו מכל, דורשים ממכם – אל תפקירו את חייהם של חיילנו. שטח שטוהר ממחבלים בדמם של טובי בניינו אין לעזוב, גם בעזה וגם בצפון לבנון. עזיבת אזורים אלו מסכנת את חיילנו, ופוגעת בניצחון של מדינת ישראל. זהו דבר קריטי להצלחתה של המלחמה ולמימוש מטרותיה. אנחנו כבר איבדנו את היקר לנו מכל באזורים אלו, ואנו לא רוצים שמשפחות נוספות יכנסו למעגל השכול הכבד, אליו נכנסנו אנחנו בשנה האחרונה", נכתב במכתב של הנהלת פורום הגבורה שנשלח בשם משפחות הפורום לשרי הממשלה.

מה דעתך בנושא?
7 תגובות
0 דיונים
אליהו
כנל גם לגבי לבנון
13:42 30.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פורום גבורה זה פורום תמיכה בעמדות ביבי
המטרה של ביבי משיכת זמן המשך כיסוח דשא ללא יעדים ומניעת עיסקת חטופים
13:00 30.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עמוס
פורום גבורה איפה הייתם 150 שנה? תגידו אתם כולם צלשניקים? גיבורים גיבורים? פוליטיקה של שנאה ונקמה. פרנסה לא תצא מהגישה הזו. גם חיים לא.
11:40 30.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסי
איזה אינפנטילים, זה לא יאמן שמתייחסים אליהם ושנותנים להם במה.
11:20 30.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יאיר א
צודק
11:18 30.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סבב רביעי במילואים
אולי הם צודקים אבל אין מספיק חיילים כדי להחזיק את השטח. רוצים פטור לחרדים? אז זה המצב. ואל תכניסו לי את ה"ערבים לא מתגייסים", מישהו היה נותן לערבים לשמור על...
אולי הם צודקים אבל אין מספיק חיילים כדי להחזיק את השטח. רוצים פטור לחרדים? אז זה המצב. ואל תכניסו לי את ה"ערבים לא מתגייסים", מישהו היה נותן לערבים לשמור על שטחים בעזה או בלבנון כחייל ישראלי?
המשך 11:02 30.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלו חילנו לא להפקיר אלא שבמנהרות אלו שמה?
פורום הגבורה. באמת
10:25 30.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר