חדשות

"אין אויב רחוק מידי": קולות הקשר בזמן התקיפה באיראן

מפקד חיל האוויר, האלוף תומר בירך את הטייסים שהשתתפו בתקיפה: "הפעולה ההיסטורית שביצעתם הלילה בתחבולה, אומץ ודיוק הוכיחה, אין אויב שהוא רחוק מדי עבורנו"

"אין אויב רחוק מידי": קולות הקשר בזמן התקיפה באיראן
צילום: דובר צה"ל

התקיפה הישראלית באיראן. "הפעולה ההיסטורית שביצעתם הלילה בתחבולה, אומץ ודיוק", אמר מפקד חיל האוויר, אלוף תומר בר, בהקלטת הקשר מרגעי התקיפה, "הוכיחה, אין אויב שהוא רחוק מדי עבורנו, אתם הגאווה של כולנו, כל מדינת ישראל מאחוריכם, שובו הביתה בשלום – מחכים לכם".

התקיפה באיראן
התקיפה באיראן

"מח"א תודה רבה", הגיב לו סא"ל ש' שהשתתף בתקיפה, "הערכה רבה, הרגשנו לאורך כל הדרך את חיל האוויר, צה"ל ומדינת ישראל מאחורינו, גאווה גדולה לקחת ככל שיידרש, לאן שיידרש ומתי שיידרש".

"דרך צלחה", סיים מפקד חיל האוויר, "נתראה בהמשך המשימות".

תגובות

6
5
מתנאל
26.10.24

על פי מקורות זרים תקיפת איראן התבצעה על ידי רביעיית מטוסי קרב, אותה הוביל דודי אמסלם. אמסלם כזכור, כינה את הטייס במיל' שנפצע בעינו ממכת"זית..."צפונבון"... על פי אותם מקורות, שאר הטייסים במבנה היו שלמה קרעי..."לכו לעזאזל, נסתדר בלעדיכם", גלית דיסטל "נמושות, לא ציונים ולא פטריוטים, אני בזה להם", וטלי גוטליב "חושבים שאין לכם תחליף? כל אחד יכול להיות טייס"... את המודיעין המדויק סיפקה שרת המודיעין גילה גמליאל. פער אדיר בין הרמה האנושית בצהל ובחיל האוויר לבין חברי הממשלה. מגיעה לעם המופלא שלנו הנהגה ראויה ולא מפלגת

4
שירי מנתניה
27.10.24

בבחירות הקרובות ב"ה.

3
רות
29.10.24

ידעתי שתחילת המשפט מוכר לי זה ממפרץ ההרפתקאות "אין גור קטן מדי ומשימה גדולה מדי"????????????????????????????????