מבזקים
סרוגים

צרפת מתדרדרת: עוד איסור הוטל על ישראל

צרפת יורדת לשפל חדש. היום (ד') הוחלט כי חברות ישראליות לא יוכלו להכנס ולהציג באחת התערוכות הגדולות בעולם לטכנולוגיות ימיות בטחוניות. חברת "מספנות ישראל" הודיעה כי תעתור לבית המשפט הצרפתי

י"ד תשרי התשפ"ה
צרפת מתדרדרת: עוד איסור הוטל על ישראל

התדרדרות ביחסים. צרפת החליטה כי חברות ישראליות לא יוכלו להציג בתערוכת Euronaval – אחת מהתערוכות הגדולות בעולם של טכנולוגיות ימיות בטחוניות.

חברת "מספנות ישראל" הודיעה כי תעתור לבית המשפט בצרפת נגד ההחלטה לאסור על חברות ישראליות להשתתף בתערוכת הנשק הימי הגדולה בעולם שתתקיים בצרפת בחודש הבא.

נשיא צרפת עמונאל מקרון אמר בישיבת הממשלה אתמול (שלישי) כי נתניהו לא צריך לשכוח שארצו הוקמה בהחלטת האו"ם. והזהיר את נתניהו "זה לא הזמן להתעלם מהחלטות האו"ם".

נשיא צרפת מקרון, קורא לחרם נשק על ישראל
נשיא צרפת מקרון, קורא לחרם נשק על ישראלצילום: נשיא צרפת מקרון, קורא לחרם נשק על ישראל

לשכת רה"מ הגיבה למקרון ומסרה: " לא החלטת האו"ם הקימה את מדינת ישראל, אלא הניצחון שהושג במלחמת העצמאות בדמם של לוחמים גיבורים, שרבים מהם היו ניצולי שואה – כולל ממשטר וישי בצרפת".

מספנות ישראל צרפת תערוכה