הזמר והיוצר הדתי-חרדי יניב בן משיח, הכריז לפני כשבוע על החלטתו להפסיק להופיע מול קהל מעורב. בראיון שהעניק לרדון 'קול ברמה' שיתף בן משיח בתחושות שלו שגרמו לו להגיע לתובנה הזו, לצמוח ממנה, להתגבר על הקשיים ולהתחבר יותר לבורא עולם למרות הפיתויים וההצלחה.

הזמר והיוצר משה פרץ שאחראי על השיר החדש של בן משיח – 'מי יעצור אותי' – עלה לשידור ושיתף את המאזינים שהוא מרגיש שיניב בן משיח הוא הצינור שלו לחיבור לבורא עולם.

בנוסף, חברו הטוב של יניב בן משיח ומי שלומד איתו בכולל האומנים בפתח תקווה – הזמר והיוצר חיים ישראל, הצטרף גם הוא לשידור ושיתף את המאזינים בידידות המופלאה שיש ביניהם.

בימים אלו בן משיח חוזר חזרה לחיק המגזר החרדי – דתי, שמקבל אותו באהבה גדולה. בנוסף, הוא מוזמן לאירועים שעד כה נמנעו מלהזמין אותו בעקבות תגובות של רבנים ומובילי דעת קהל של המגזר.