דיווח דרמטי של רויטרס: צה"ל נערך בשבועות האחרונים להרחבת הלחימה בחיזבאללה בגבול סוריה.
על פי הדיווח, בשבועות האחרונים חיילי צה"ל פינו מוקשים והקימו מחסומים חדשים ברמת הגולן בגבול שבין ישראל לסוריה.
לפי קצין מודיעין סורי ששוחח עם רויטרס, פינוי המוקשים והעבודות ההנדסיות של ישראל הואצו בשבועות האחרונים.
מקור ביטחוני בכיר לבנוני מוסיף כי כוחות ישראליים חפרו תעלה חדשה ליד גדר הגבול באוקטובר. הגורם אמר כי פעולות פינוי המוקשים עלולות לאפשר לכוחות ישראליים "להקיף" את חיזבאללה ממזרח.
המקורות אמרו לרויטרס כי עם תחילת התמרון הקרקעי בלבנון בתחילת אוקטובר, ישראל הגבירה את התקיפות על סוריה, כולל בירתה והגבול עם לבנון, ויחידות צבא רוסיות – המוצבות בדרום סוריה לתמיכה בכוחות הסוריים באזור- נסוגו מלפחות עמדת תצפית אחת המשקיפה על אזור מפורז.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
ישראלי
לטהר את לבנון
22:57 19.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ערקי
האם יודעים על מנהרות בין סוריה לישראל? מנהרות בין סוריה ללבנון כבר מצאו ולא אתפלא אם יש מנהרות כאלה בין עירק לסוריה לצורך העברת אמלח ונשק כבד וסודי מאירן.
15:29 17.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בהצלחה
לנתק את כל מקורות החמצן ולהכות ללא רחם!!!
16:46 16.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר