חדשות

המחבלים ירו מתוך מרפאת אונר"א, צה"ל העלה אותם באש

צוות הקרב של חטיבה 401 פשט על מרפאה של אונר"א בה פעלו מספר מחבלי חמאס וחיסל אותם. צה"ל ממשיך בכיתור מרחב ג'באליה לאיתור תשתיות טרור ואמצעי לחימה

המחבלים ירו מתוך מרפאת אונר"א, צה"ל העלה אותם באש
צילום: ג'באליה (צילום: דוצ)

צה"ל הודיע כי כוחות אוגדה 162 פועלים מעל לשבוע במרחב ג'באליה. הכוחות מכתרים את המרחב, מנהלים קרבות עם מחבלים ומשמידים תשתיות טרור. עד כה, חוסלו עשרות מחבלים, הותקפו עשרות תשתיות טרור ואותרו אמצעי לחימה רבים.

כוחות צוות הקרב של חטיבה 401 פשטו על עשרות תשתיות טרור במרחב, חיסלו עשרות מחבלים מהקרקע, על ידי רחפנים ובירי פגזים והחרימו אמצעי לחימה רבים, ביניהם: טילי נ״ט, עשרות מטענים ונשקים מסוגים שונים. בנוסף אותרו והושמדו מספר פירים תת-קרקעיים.

חיסול מחבלים
חיסול מחבלים| צילום: חיסול מחבלים בג'באליה (צילום: דוצ)

במקביל, הכוח פשט על מרפאה אזורית של אונר״א בעקבות מידע מודיעיני שמחבלים השתלטו עליה, והפכו אותה למחסן אמצעי לחימה ומקום מסתור של מחבלים במרחב. המחבלים שהתבצרו במרפאה ירו לעבר הכוחות וחוסלו.

בנוסף, בהכוונת כלי טיס של חיל האוויר חיסלו הלוחמים חוליית מחבלים שירתה לעבר הכוחות מתוך המרפאה, עם חיסול המחבלים זוהו פיצוצי משנה רבים המעידים על מצבור אמצעי לחימה שהוסתר. כעת מציינים בצה"ל כי הכוחות ממשיכים בכיתור המרחב, בלחימה בעל ובתת-קרקע לאיתור תשתיות טרור, מצבורי אמצעי לחימה וחיסול אויב במרחב.

אוגדה 162
אוגדה 162| צילום: פעילות אוגדה 162 (צילום: דוצ)

תגובות

28
23
נחניאל
16.10.24

בתקתיקה נכונה שצריך לישם גם בלבנון ל נפל"ם את כל דרום לבנון לשרוף ע" י כך הרבה מטענים יתפוצצו פירים ובונקרים יחשפו מחבלים יחנכו וחלקם שלא ינזקו יצאו אחוצה , הלם מהירות ועוצמת אש יקצרו את הלחימה ויעילו אותה

22
א.ב
16.10.24

כל הכבוד לחיילי צה"ל . אני מצדיע לכם

21
מא
16.10.24

ביבי גזר על החטופים עונש מוות

1
חחח
16.10.24

עם כל הכאב שבדבר ביבי עושה את הדבר הנכון