מבזקים
סרוגים

האלוף גורדין במסר לחיזבאללה: "הוא לא יוכל לצאת מפה להתקפה"

במהלך הערכת מצב בדרום לבנון, הבהיר מפקד פיקוד הצפון התייצב ליד אחד מהפתחים של מנהרת חיזבאללה והבהיר: "נחושים להרחיק מפה את חיזבאללה"

י"ג תשרי התשפ"ה
האלוף גורדין במסר לחיזבאללה: "הוא לא יוכל לצאת מפה להתקפה"
האלוף גורדין במסר לחיזבאללה: "הוא לא יוכל לצאת מפה להתקפה" צילום: האלוף גורדין (צילום: דוצ)

מפקד פיקוד הצפון, אלוף אורי גורדין, קיים בסוף השבוע האחרון הערכת מצב וסיור בשטח לבנון עם מפקד הגיס הצפוני ומערך התמרון, אלוף דן גולדפוס, מפקד עוצבת 'המפץ' (146), תת-אלוף יפתח נורקין, מפקדי ולוחמי האוגדה בעת פעילותם הקרקעית בדרום לבנון.

המפקדים ציינו את חשיבות פעילות כוחות המילואים לצד הכוחות הסדירים במרחב, אשר מהווים נדבך הכרחי לשינוי המציאות הביטחונית ולהחזרת תושבי הצפון לבתיהם.

במהלך הערכת המצב בלבנון אמר גורדין: "מאחורינו פיר של חיזבאללה מתוך תשתית שלמה של כוח רדואן שתיכנן מפה לצאת להתקפה. אנחנו נחושים להגיע ולהשמיד את כל התשתיות ולהרחיק מפה את חיזבאללה, הוא לא יוכל לצאת מפה להתקפה".

 

אורי גורדין חיזבאללה פיר