חדשות

הקצין היחיד בצה"ל שלא יצא לבית מאז השבעה באוקטובר

מפקד פיקוד דרום, האלוף ירון פינקלמן, לא יצא לביתו אפילו פעם אחת מאז השבעה באוקטובר. בנוסף, הוא יוצא עם הכוחות ללחימה בעזה

הקצין היחיד בצה"ל שלא יצא לבית מאז השבעה באוקטובר
צילום: (צילום: אריאל חרמוני, משרד הביטחון)

לא היה שנה בבית. מפקד פיקוד דרום, האלוף ירון פינקלמן, לא יצא לביתו אפילו פעם אחת מאז השבעה באוקטובר, כך חשף עיתונאי חדשות 12 אלמוג בוקר.

"סיפור די מדהים", כתב בוקר. "האלוף ירון פינקלמן, מפקד פיקוד הדרום, לא יצא הביתה אפילו לא ליום אחד מאז השבעה באוקטובר. שנה שלמה. כנראה הקצין היחיד בצה"ל".

בוקר ציין כי "לאלוף פינקלמן יש שלושה ילדים שבאים לבקר אותו בפיקוד, אבל כל עוד סינוואר לא חוסל, כל עוד החטופים מוחזקים בשבי חמאס – הוא נשאר בפיקוד ויוצא עם הכוחות ללחימה בעזה".

לירן וינשטיין

לפני מספר חודשים, בעיצומה של הלחימה בעזה, אמר פינקלמן: "הפעולות שאנחנו צריכים לעשות, אחד, החשוב ביותר להמשיך את ההתקפה ואת המשימה. והדבר הבא זה לסיים את התחקיר וללמוד קדימה. החובה שלנו זה ללמוד מזה ולהשתפר".

תגובות

31
20
שי
06.10.24

מה היה התפקיד שלו ב 7.10?

1
אנדרו
06.10.24

זה אומר הכל.

19
אנדי
06.10.24

מעניין למה ומדוע הוא לא הולך הביתה.

18
למה לעודד את זה
06.10.24

נראה לכם שאדם מתפקד תקין ככה ומה עם המשפחה שלו?