גבי נעמן ראש מועצת שלומי, התראיין היום (שני) בכאן רשת ב', ושם הוא דיבר על ההיערכות של ארגון הטרור חיזבאללה בצפון. "יש מנהרות בכמויות אדירות ואנחנו שומעים את המנגינות האלה ע"י מפקדים בפיקוד צפון. ראינו שיש כוחות שמטפלים במנהרות, כל מה שכתוב היום אני יודע יותר מחודש ושמח על כך שהתוכנית עבודה מורכבת ומסודרת, זה כבר לא סוד".
עוד הוא אמר כי "המדינה קיבלה מתנה גדולה ואנחנו בתקווה גדולה מאוד שיעשו סדר ויחזירו אותנו לביטחון מלא. חיזבאללה יצטרכו ללקק את הפצעים שנים רבות".
נזכיר כי מוקדם יותר היום, שר הביטחון גלנט נפגש עם ראשי המועצות בפורום קו העימות וציין כי: "השלב הבא במלחמה נגד חיזבאללה יתחיל בקרוב – הוא יהווה גורם משמעותי בשינוי המצב הביטחוני ויאפשר לנו להשלים את החלק החשוב במטרות המלחמה: החזרת התושבים לבתיהם".
עוד הוא הוסיף: "לפני חודש הבהרתי בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים, שצריך לקבוע מטרת מלחמה נוספת וזה להחזיר את תושבי הצפון לבתיהם. הפעולה שמתבצעת עכשיו היא למעשה חלק מהיישום של העניין הזה, ככה נראית העברה של מרכז כובד – חיסול נסראללה, חיסול הטילים, הרקטות, פגיעה בבכירים, והדבר הזה נשען על הצלחות מודיעיניות ומבצעיות מרשימות מאוד".
לדבריו, "השלב הבא במלחמה נגד חיזבאללה יתחיל בקרוב – הוא יהווה גורם משמעותי בשינוי המצב הביטחוני ויאפשר לנו להשלים את החלק החשוב של החזרת התושבים לבתיהם. את זה אנחנו נעשה, וכמו שאמרתי כאן לפני חודש: אנחנו נעביר את מרכז הכובד, כך אני אומר עכשיו: אנחנו נשנה את המצב ונחזיר את התושבים הביתה בכל מעמד שהעניין יידרש".
מה דעתך בנושא?
41 תגובות
5 דיונים
מיכל
שאלה חיל האויר הוא לא חלק מצה"ל? למה כל פעם מציינים " צה"ל וחיל האויר"???
20:36 05.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סמי וסוסו
לעלות על כל המבנים עם D9 לא להיכנס למלכודות
17:59 02.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שקרניהו
יש לגייס כל החרדים במיידי. מספיק לשבת להתנדנד.
15:07 02.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
Yl
בשונה מ הלחימה ב עזה חובה בצפון לדאוד ש החזבלה ידע מי שנילחם מחוסל ומקבל קבורת חמור
14:39 02.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אי
העיקר שיש לנו הסדר מדיני.
14:17 02.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
למכירה
תמשיכו לבחור בגנב עם אשתו ותמשיכו לקבל מלחמות ללא סוף.
10:50 02.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
וייס
כמי שראה מנהרות בלבנון עוד בשנת 82 במלחמת שלום הגליל, מאמין שהמנהרות רק התרבו התרחבו התעמקו גדלו ...
10:47 02.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
קליי
פק עו
10:46 02.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמואל
בזמן שהמנהיג ואשתו המנהיגה הסתובבו עם משקפיים ורודות.. החייזבלה המשיכו לחפור..
10:43 02.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אזרח
בוגי יעלון אמר תושבי הצפון מדמיינים...
10:32 02.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר