חיזבאללה מפרסמים סרטון של בן דודו של חסן נסראללה, ומספר 2 ה"רוחני" של חיזבאללה, וטוענים כי הושבע רשמית כמחליפו של נסראללה, למרות דיווחים על חיסולו.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

ללא קרדיט.

בסרטון שמפרסמים כעת אנשי חיזבאללה ניתן לראות את האשם סַפי א-דין, א-דין הוא בן דודו מצד אמו של מזכ"ל חזבאללה המחוסל חסן נסראללה. א-דין נחשב לאחד משלושת ה"מנהיגים העיקריים" של חיזבאללה מאז מלחמת לבנון הראשונה, יחד עם נסראללה ונעים קאסם.

התיעוד של א-דין אינו חדש על פי הערכות ולא התרחש לאחרונה, בסרטון ניתן לראות אותו אוחז בנשק שמועבר אליו על ידי אנשי חיזבאללה כאשר מחבל חמוש במדים מצדיע לו.

חיזבאללה טוען שסרטון זה מסמל את כניסתו הרשמית של א-דין לתפקיד, זאת למרות שגופים בין לאומיים ורשתות תקשורת ערביות דיווחו על האפשרות כי גם הוא חוסל בתקיפות צה"ל בביירות אמש.

האשם סַפי א-דין נחשב עד כה לאיש הדת החשוב בחיזבאללה ובמקום שני בפןפלריות שלו רק לנסראללה עצמו, אך למרות כך בין אם חוסל ובין אם שרד, רבים בעולם מאמינים כי לא יצליח למלא את מקומו של נסראללה, שכן הוא בעצמו חסר כל ניסיון צבאי ומעולם לא לקח חלק בניהול התחום הצבאי בארגון.