מכובד או לא? הכתבת הצבאית של "כאן 11" כרמלה מנשה מתחה הבוקר (ראשון) ביקורת על החגיגה באולפנים לאחר חיסולו של חסן נסראללה ואמרה שלא מדובר ב"שכונה". בתגובה, השיבה לה עפרה לקס ואמרה שראוי ואפילו מכובד לחגוג.
בציוץ ברשת X כתבה מנשה: "לא מכובד, לא רציני, זחוח ולא מקצועי לחגוג באולפנים, למחוא כפיים ,להרים כוסית בשידור חי. יש 101 חטופים בעזה, משפחות שנעקרו מבתיהם לוחמים ברצועה ובלבנון, משפחות בחרדה ירי לעבר ישראל. איפוק זה כח. אולפן שידור לתפיסתי זה לא שכונה".
"האוויר נקי יותר והעולם טוב יותר"
העיתונאית עפרה לקס שאיבדה את בנה סגן נווה לקס, לוחם סיירת מטכ"ל שנפל בקרב ב-7 באוקטובר נגד מחבלי חמאס, השיבה לציוץ של מנשה וכתבה כי "הדבר הנכון הוא לחגוג את מותו של הטרוריסט".
"מכובד מאוד ואפילו ראוי לחגוג. זו לא שכונה, זה הכי צלול שיש. בליל שבת חוסל רב מרצחים שכבר הסב המון נזק למדינה והתכוון להמשיך בכך. האוויר נקי יותר, העולם טוב יותר וההישג הוא עצום", הוסיפה לקס.
"השמחה מאפשרת להכיר בהצלחות, לראות את הרוע הולך ומתכווץ ולקוות שהתקדמנו לקראת חזרת תושבי הצפון. לחיים"
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
כזכור, אמש בתוכנית "פגוש את העיתונות", הפרשן הפוליטי של חדשות 12 עמית סגל הרים יחד עם עמיתו לשידור בן כספית כוסית ערק "לחיים" בעקבות חיסולו של מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה. "כן יאבדו כל אויביך ישראל. שהחיינו וקיימנו", אמר סגל.
לא כל יושבי האולפן התחברו ליוזמה של סגל, ואמרו לו כי ישנם עשרות אלפי מפונים ועוד 101 חטופים.
מה דעתך בנושא?
8 תגובות
0 דיונים
סימה
דעותייך מאוד פוליטיות לצד שמאל
08:15 13.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כרמלה מנשה
הכי כיף לחגוג אצלך אפילו הקול שלך בדיכאון
02:20 07.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עמי
כרמלה כתבת בינונית לא מיקצועית עבר זמנה לא יצאה לפנסיה עדיין???
22:46 03.10.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עמוס
כרמלה מבינה היטב את המדרון המוסרי של העדפת מות אויב על הצלת בנינו. לקס מסר את נפשו עבור הצלת חיים. כח האהבה חזק עשרות מונים מכח השנאה והנקמה. כח האהבה...
כרמלה מבינה היטב את המדרון המוסרי של העדפת מות אויב על הצלת בנינו. לקס מסר את נפשו עבור הצלת חיים. כח האהבה חזק עשרות מונים מכח השנאה והנקמה. כח האהבה היווה את ההשראה לשמו של הצבא שלנו. בבחירה המוסרית שלנו הקמנו את כל מה שיש פה. אם נבחר את הדרך של אויבנו יאבד יתרוננו לעד.
המשך 14:11 30.09.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בננה
לפי הסמוטרצים והלקסים זה איסלם נגד יהדות. אותה אידאלוגיה רק הפוך
18:28 29.09.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
וונסה
כרמלה מנשה האנדרוגינוס האנושי, שופר של כל מיני חוגים העוינים אותנו, חוגגת על האסונות שלנו ולא של חיזבאללה
17:22 29.09.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אשתרג
לשמאלנים כואב הלב על ההצלחה של מדינת ישראל
15:51 29.09.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
Your blog is a treasure trove of knowledge! I'm constantly amazed by the depth of your insights and the clarity of your writing. Keep up the phenomenal work!
12:46 29.09.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר