ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט, תקף היום (חמישי) את ערוץ 14 וכתב: "שוב פייק מוחלט. ‏ערוץ 14 צריך לשלוח את פרשניו וכתביו לשיעורי אנגלית בברליץ. ראש הממשלה לשעבר בנט אמר בנאום זה את מה שתמיד אומר:‏הוא מתנגד למדינה פלסטינית. נקודה. ‏בדיוק הפוך מהפרסום השקרי ב14.

‏שלא כמו נתניהו שהצהיר על תמיכתו במדינה פלסטינית ומסר שטחים נרחבים לערפאת. ‏בנט גם אמר שאפשר וצריך להקים ממשלת אחדות רחבה גם עם אנשים שחושבים אחרת, ומכיוון שבהווה כולם מסכימים שלא הזמן למדינה פלסטינית, אפשר בעוד 6-8 שנים להמשיך להתווכח בינינו (to debate) על זה, ועמדת ראש הממשלה בנט בוויכוח זה, כנגד מדינה פלסטינית, ידועה".

נזכיר רק כי מוקדם יותר, ערוץ 14 העלו את קטע הוידאו בו דיבר בנט וכתבו עליו: "שינוי כיוון: נפתלי בנט לא פוסל הקמת מדינה פלשתינית יכולים לדון על כך עוד שש או שמונה שנים".