בכיר המוסד לשעבר אודי לוי, מסר היום (חמישי) עדות דרמטית בפני ועדת החקירה האזרחית לאירועי השבעה באוקטובר. "את חמאס וחיזבאללה אפשר היה להקריס כלכלית. חמאס היה במצוקה כלכלית מאוד גדולה, כי הרשות הפלסטינית הפסיקה לממן אותו, לא היו לו כספים.
יחידת צלצל הייתה תחת ראש הממשלה, זאת אומרת שהיו לנו פגישות אינטימיות עם נתניהו. בכל פגישה היינו מדברים על איך פוגעים, מה עושים, מה אנחנו ממליצים, ואנחנו שומעים למעשה על ההחלטה לאפשר לקטארים לשקם את רצועת עזה ולהכניס כסף לרצועת עזה ב-2012".
מטה החטופים על מתווה העסקה החדש: "חייב לשים סוף להפקרה"
חבר הוועדה רפי בן שטרית, שאל האם ראש הממשלה נתן את ההוראה לאפשר לקטארים לשקם את רצועת עזה ולהכניס כסף לרצועת עזה, אודי לוי השיב: "ראש הממשלה לא אומר. ראש הממשלה לא מגיב. הוא שומע, הוא לא אומר לך החלטתי ככה וככה, אלא פתאום אתה שומע שהתקבלה החלטה להכניס כסף לרצועת עזה.
אני שואל את ראש המוסד תמיר, מישהו דיבר איתך? מישהו שאל אותך? והוא אומר שלא. בפועל אין התעניינות מלשכת ראש הממשלה, אין התעניינות כשיחידת צלצל מגיעים", מסר.





תגובות
צריך לבדוק אם מן דהוא גבר כומיסיון ??
מדהים שהשמאל המטומטם מנסה להפיל הכל על מזוודות הדולרים. תבקשו מכל שמאלן שאומר לכם את זה שיראה לכם פוסט מתנגד להעברת הכספים בזמן אמת. כמו כן מעניין שארגוני השמאל שמגישים עתירות לעליון על ימין ושמאל ולטובת המחבלים לא טרחו להגיש עתירה כנגד העברת הכספים
שר האוצר של הנבלות