ישראל במלחמה: הותר לפרסום כי שני לוחמים נהרגו הבוקר (חמישי) מפגיעת הכטב"מ ביישוב יערה: רס״ן (מיל׳) נאיל פוארסה (Nael fwarsy), בן 43 ממגאר, וסמל תומר קרן (Tomer Keren), בן 20 מחיפה.
פוארסה היה מפקד פלוגת מפקדה בגדוד ׳חרב׳ (299), ׳עוצבת ברעם׳ (300), של חיל הלוגיסטיקה. קרן היה לוחם בגדוד 51 של חטיבת גולני.
עוד נאמר כי לוחם בגדוד 51, חטיבת גולני, נפצע באורח קשה באירוע. הלוחם פונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים, ומשפחתו עודכנה.
כאמור, סמוך לשעה 11:30 כטב"מ נפץ של חיזבאללה פגע באזור היישוב יערה, בגזרה המערבית של גבול הצפון. מדובר צה"ל נמסר כי לא זוהו נפילות במרחב היישוב עצמו.
מוקדם יותר נפגעו לפחות 8 בנים אדם מירי של 2 טילי נ"ט לעבר אזור רכס רמים בגזרה המזרחית – סמוך לקרית שמונה. בית החולים רמב"ם עדכן הבוקר כי שני פצועים מירי הנ"ט פונו באמצעות מסוק לבית החולים.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
מבית החולים נמסר כי שני הפצועים במצב בינוני, אחד מהם הוכנס לחדר ניתוח ואילו השני מאושפז במחלקת ההלם, כשמצבו קל יותר. 4 פצועים נוספים פונות לבית החולים רבקה זיו בצפת, שם דווח כי 3 במצב קל ואחד במצב בינוני.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
מגעילים
כאשר ההרוגים הם לא מתנחלים - הידיעה נדחקת לשולי החדשות. הדם שלם פחות אדום.
23:39 19.09.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שירי מנתניה
איזה כאב! משתתפים בצער המשפחות. ילד בן 20 אין מילים.
19:18 19.09.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מתו לשווא למען הרודן
גדלנו על זה שפראיירים לא מתים - והנה מתברר שזה טעות. זו הייתה קונספציה?
18:51 19.09.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר