ישראל במלחמה

הותר לפרסום: 2 לוחמים נהרגו מפגיעת הכטב"מ ביערה

הותר לפרסום כי שני לוחמי צה"ל נהרגו מפגיעת הכטב"מ ביישוב יערה: נאיל פוארסה ממגאר, ותומר קרן מחיפה. באירוע לוחם נוסף נפצע באורח קשה, והוא פונה לבית החולים

הותר לפרסום: 2 לוחמים נהרגו מפגיעת הכטב"מ ביערה
צילום: (צילומים: דובר צה"ל)

ישראל במלחמה: הותר לפרסום כי שני לוחמים נהרגו הבוקר (חמישי) מפגיעת הכטב"מ ביישוב יערה: רס״ן (מיל׳) נאיל פוארסה (Nael fwarsy), בן 43 ממגאר, וסמל תומר קרן (Tomer Keren), בן 20 מחיפה.

פוארסה היה מפקד פלוגת מפקדה בגדוד ׳חרב׳ (299), ׳עוצבת ברעם׳ (300), של חיל הלוגיסטיקה. קרן היה לוחם בגדוד 51 של חטיבת גולני.

עוד נאמר כי לוחם בגדוד 51, חטיבת גולני, נפצע באורח קשה באירוע. הלוחם פונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים, ומשפחתו עודכנה.

כאמור, סמוך לשעה 11:30 כטב"מ נפץ של חיזבאללה פגע באזור היישוב יערה, בגזרה המערבית של גבול הצפון. מדובר צה"ל נמסר כי לא זוהו נפילות במרחב היישוב עצמו.

8 פצועים מירי נ"ט לעבר רכס רמים בגבול הצפון. צפו

מוקדם יותר נפגעו לפחות 8 בנים אדם מירי של 2 טילי נ"ט לעבר אזור רכס רמים בגזרה המזרחית – סמוך לקרית שמונה. בית החולים רמב"ם עדכן הבוקר כי שני פצועים מירי הנ"ט פונו באמצעות מסוק לבית החולים.

פינוי פצועים רמבם
פינוי פצועים רמבם| צילום: הגעת הפצועים לבית החולים רמב"ם (דוברות)

מבית החולים נמסר כי שני הפצועים במצב בינוני, אחד מהם הוכנס לחדר ניתוח ואילו השני מאושפז במחלקת ההלם, כשמצבו קל יותר. 4 פצועים נוספים פונות לבית החולים רבקה זיו בצפת, שם דווח כי 3 במצב קל ואחד במצב בינוני.

דר אבי ויס פצועים נט
דר אבי ויס פצועים נט| צילום: ד"ר אבי ויסמן, סגן מנהל רמב"ם מעדכן על מצב הפצועים (דוברות)

תגובות

3
3
מתו לשווא למען הרודן
19.09.24

מוזר גדלנו על זה שפראיירים לא מתים - והנה מתברר שזה טעות. זו הייתה קונספציה?

2
שירי מנתניה
19.09.24

איזה כאב! משתתפים בצער המשפחות. ילד בן 20 אין מילים.

1
מגעילים
19.09.24

איכס כאשר ההרוגים הם לא מתנחלים - הידיעה נדחקת לשולי החדשות. הדם שלם פחות אדום.