חדשות

המלחמה בצפון: פגיעה ישירה בבית במטולה, צה"ל תקף מבנים בלבנון

אזעקות נשמעו במטולה לאחר שזוהה שיגור שחצה מלבנון ופגע במבנה במרחב. לא דווח על נפגעים. במקביל, צה"ל תקף מחסן אמצעי לחימה, עמדות תצפית ומבנים צבאיים של חיזבאללה בדרום לבנון

המלחמה בצפון: פגיעה ישירה בבית במטולה, צה"ל תקף מבנים בלבנון
צילום: (צילום ארכיון: אייל מרגולין/פלאש90)

המלחמה בצפון נמשכת: מטוסי קרב תקפו מוקדם יותר היום (שני) מחסן אמצעי לחימה, עמדת תצפית ומבנים צבאיים של ארגון הטרור חיזבאללה במרחבים רב א-תלתין, חולא, מרון א-ראס ובליידא שבדרום לבנון. בנוסף, צה״ל תקף בירי ארטילרי במרחב א-נקורה שבדרום לבנון.

תקיפה חיזבאללה 1609
תקיפה חיזבאללה 1609| צילום: (צילום: דובר צה"ל)

ההודעה על התקיפות הנוכחיות מגיעה לאחר שאזעקות צבע אדום נשמעו הערב במרחב מטולה. מדובר צה"ל נמסר כי זוהה שיגור אחד שחצה משטח לבנון ופגע במבנה במרחב. לא דווח על נפגעים בגוף באירוע.

מוקדם יותר נשמעו אזעקות במרחב רמות נפתלי, כשזוהו כעשרה שיגורים שחצו משטח לבנון. מרביתם יורטו על ידי לוחמי ההגנה האווירית, אך זוהתה נפילה במרחב. גם באירוע הזה לא דווח על נפגעים.

תגובות

1
1
דוד
16.09.24

"פגיעה ישירה בבית במטולה, צה"ל תקף מבנים בלבנון" : נו , נו, נו חיזבאללה, לא יפה מצידכם . עכשו נראה לכם יהזה, ונשלח מטוסי פ-15 ו-35 משוכללים, ונזיז שמאלה, את החול שאתמול הזזנו לכם ימינה!!!