לאחר ניסיון ההתנקשות בנשיא ארה"ב לשעבר דונלד טראמפ בפעם השנייה מסר ראש הממשלה בינימין נתניהו את הודעתו.
וכך מסר: "שרה ואני היינו בהלם מניסיון ההתנקשות השני נגד הנשיא טראמפ והוקל לנו לשמוע שגם הוא נכשל. אבל אל לנו לסמוך על המזל".
נתניהו התייחס לאבטחה: "תקוותנו שכל האמצעים יינקטו על מנת להבטיח שהתקפות קטלניות כאלה על מועמד לנשיאות ארה"ב יסוכלו מראש".
אמש, נעצר חשוד במעורבות באירוע הירי מוקדם יותר אל עבר הנשיא לשעבר דונלד טראמפ. החשוד נעצר עם רובה ומצלמת גו פרו לאחר חילופי אש עם אנשי השירות החשאי.

בהתחלה, דווח על כך שהירי לא כוון אל עבר הנשיא לשעבר וכי מדובר בסכסוך שאירע בסמוך אך ההערכה, נכון לעכשיו היא שהירי נועד לפגוע בטראמפ.
דובר השירות החשאי מסר: "האיום על טראמפ גבוה, הגברנו את כמות המשאבים – אנחנו חיים בזמנים מסוכנים".
החשוד, ריאן ווסלי רות, תרם 20 פעם למפלגה הדמוקרטית, הוא אנטי ישראלי ופרו פלסטיני, באחד מהפוסטים שלו ברשתות החברתיות כתב: "לא ברור איזה חלק של המפה ההיסטורית כאן שייך ליהודים אולי יהודה? נראה שהכל של הפלסטינים"..





תגובות
במקביל לאין סוף איומי הרצח של קפלן על נתניהו! ..הניסיונות לרצח טראמפ הם תוצאה של הדמוניזציה שביידן, האריס, ומחנה השמאל בארה"ב בראשות תקשורת השמאל - עושים לטראמפ!להזכיר כאן בארץ את אין סוף איומי הרצח של קפלן ובכירי השמאל על נתניהו, כשהיועמשית שלא עושה דבר נגדם - מחכה למימושם!
ביבי,נזכרת בהסתה נגד רבין בככר ציון ? היית שם אנחנו לא שכחנו.גם אחרי ה - 7.10 שבאחריותך
לנטרל מחלקות העלונים ולהפעיל את ח"א על קפלן לנטרל רבבות מהם כדי לא לסכן את אשת ראש הממשלה ובעלה
ביבי הסית נגד רבין. ביבי הסית נגד רבין. האם היה המום מהרצחו? והנשרכת שלו, המדושנת, היתה אז המומה? אישה מגעילה, וביבי הוא נואף מגעיל.