חדשות בעולם

אחרי השיגור: מנהיג החות'ים באיום נוסף על ישראל

אחרי השיגור לעבר ישראל, מנהיג החות'ים באיום נוסף: "התקיפות שלנו ממשיכות כל עוד תמשיך התוקפנות נגד עזה, מה שיבוא יהיה עצום יותר"

(צבא החות'ים (צילום: akramalrasny / Shutterstock.com))

עבד אל-מלכ אל-חות'י, מנהיג החות'ים, נאם היום (ראשון) לאחר שיגור הטיל לעבר ישראל: "נאשר כאן את עמדת עמנו התימני המוסלמי היקר הנושא את נס האסלאם ועומד בפני הדיכוי וההתנשאות.

הפעולה שביצעו היום הכוחות הרקטיים באמצעות טיל בליסטי חדש, שחצה את כלל חגורות ההגנה שהגנו על האויב הישראלי, כולל מערכות ההגנה האווירית, וכן המרחק הגדול, כאשר הטיל חצה 2040 ק"מ, תוך 11 דקות וחצי, במסגרת השלב החמישי של ההסלמה נגד האויב הישראלי ובתמיכה לעם הפלסטיני.

התקיפות שלנו ממשיכות כל עוד תמשיך התוקפנות נגד עזה. אנו ממשיכים בתאום עם לוחמי הג'יהאד ועם שאר חברי ציר הג'יהאד ווהתנגדות ומה שיבוא יהיה עצום יותר"

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2 תגובות
1
הפרוקסי של bb
15.09.24

מפלגת הליכוד מורכבת מאוסף נדיר של תמהונים, עבדקנים משיחיים, דוסאלעך, מלווים בריבית, כל מיני רקובים, בלוני אגו, מאכערים, אופורטוניסטים והפרעות אישיותיות, חייזרים ושאר ירקות. בעיקר ירקות. זה מה שנישאר

הצטרפו אלינו