חדשות

יש עתיד על הירי מתימן: "ממשלת האסון, שימו את המפתחות"

במפלגת יש עתיד הגיבו לירי החריג מתימן לעבר מרכז הארץ: "מדינה שמתעוררת ב6:29 מטיל קרקע מתימן, מה יש לומר. ממשלת האסון הלאומית, ימין על מלא מלא כאוס. שימו את המפתחות"

יש עתיד על הירי מתימן: "ממשלת האסון, שימו את המפתחות"
צילום: (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)

במפלגת יש עתיד הגיבו הבוקר (ראשון) לירי החריג מתימן לעבר מרכז הארץ, כשבדבריהם מתחו ביקורת על הממשלה.

"סה״כ מדינה נורמלית. מדינה שמתעוררת ב-6:29 מטיל קרקע מתימן. מה יש לומר" נכתב ברשתות החברתיות. "ממשלת האסון הלאומית. ימין על מלא מלא כאוס. שימו את המפתחות".

כאמור, הטיל ששוגר מתימן והתפוצץ קצת לפני השעה 06:40 באזור מודיעין בשטח פתוח, הכניס יותר משני מיליון מתושבי ישראל למרחבים מוגנים. ההתרעות הופעלו מאזור לטרון בדרום ועד ראש העין בצפון, ממודיעין במזרח ראשון לציון ובת ים במערב.

היירוט מעל מודיעין
היירוט מעל מודיעין| צילום: היירוט מעל מודיעין (שימוש לפי סעיף 27א)

בחלק מהישובים לא הופעלה אזעקה אלא רק התרעה דיגיטלית במכשירים הניידים, ייתכן בשל ההבנה כי מדובר בטיל יחיד עם אפשרות נמוכה יותר להגיע לאזור, מה שלא מסביר מדוע בכלל הופעלה ההתראה בשטח כה גדול.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

16
13
א
15.09.24

לפיד אמר-לתת לפלסטינים מדינה בלי הכרה בישראל לפיד אמר לוושינגטון פוסט "הפלסטינים חייבים שתהיה להם מדינה משלהם. אני לא חושב שאנחנו צריכים הצהרה מהפלסטינים שהם מכירים בישראל כמדינה יהודית"!!, כלומר מדינת טרור פלסטינית שלא צריכה אפילו להכיר בישראל כיהודית... לטיים מגזין לפיד אמר "טעות לומר שאין פרטנר פלסטיני"

1
א ב
15.09.24

ביבי מימן טיפח ובנה במשך 18 שנות שלטונו את החמאס ואת טרור החמאס. החצי שנה של בנט לפיד החתה היחידה בה הפסיקו את המזומנים למימון סינואר והרחיקו הפלסטינים מהגדר. ביבי שילם אתנן לסילמן ושיקלי, ןחזר לממן את חברו סינואר. במזומן.

12
מגיב
15.09.24

לפיד הרדוד משתמש ב"פה ג'ורה".

11
א
15.09.24

גנץ,בנט,ליברמן,לפיד הכשירו את חמאס לטבח!! בנט,ליברמן, סער, גנץ,ליברמן ולפיד הבוגדים, בהכוונת האחים המוסלמים,הכשירו את חמאס לטבח!הם העצימו את חמאס במאות מיליונים דרך קטאר, ובהצגת בחירות "התקיפו" את הגיהאד, לא נגעו בחמאס והשאירו אותו כל יכול עד לטבח!

1
א. בוגד בעמ
15.09.24

סליחה. אל תתייחסו למה שאני אומר. מדובר בטראומה ילדות מהעיסוק של אמא שלי. ככה אבא הרגיד כל החיים

2
דן
15.09.24

הבוטים של ביבי צורחים בוגדים לכל עבר אתם יודעים למה נכון?