יו"ר ועדת הכספים חבר הכנסת משה גפני התייחס למהומה בוועדה הבוקר (רביעי) בה התעמת עם חברת הכנסת נעמה לזימי ואמר לה: "תסתמי כבר", גפני תקף בחריפות את לזימי וטען: "אם יש מי שמפקיר את החופים זאת היא".
גפני פתח ואמר: "נעמה לזימי חושבת שוועדת הכספים זה רחוב קפלן. בכל פעם מחדש מגיעה למספר דקות, אמנם בלי מגפון, אבל בקול מוגבר ובצעקות, ללא קשר לנושא הדיון, צועקת, דואגת לצילום מלא של ההצגה, מפיצה לתקשורת ויוצאת מבלי להישאר לדיונים האינטנסיביים עצמם".


יו"ר דגל התורה הוסיף והדגיש: "נושא החטופים הוא לא נושא פוליטי ואם יש מי שמפקיר את החטופים – זאת היא. אני אמשיך לפעול ולהיפגש כל העת עם משפחות החטופים ולעשות הכול כדי שיחזרו במהרה ובשלום, והיא שתחפש מישהו אחר לעשות עליו את הסיבובים התקשורתיים והיחצניים המגוחכים שלה. הציבור הישראלי אינטליגנטי מספיק בשביל לדעת מי עושה ופועל, ומי סתם צועק לצרכי פריימריז".





תגובות
אצל החרדים הכל זיוף אחד גדול. על אסון מירון מחלו. קואליציה=כסף. בעיה שלנו שהקמנו מדינה אז הם לא ישרתו אבל יקבלו תקציבים, הטבות, בטל"א, קופת חולים, דואר, כבישים, דירות, כיבוי אש לא עלינו ואפילו משטרה. אבל בשביל מה צריך מדינה?
צודקת.למה לראות את השיילוקים בוזזים את המדינה גם אני הייתי מסתלק משם.
היהדות כפי שהיכרנו והערכנו מתה. היו מוכנים לכהונה החילונית רוחנית
צודק בכל מילה
כל הכבוד ח.כ נעמה לזימי. המדינה זקוקה לעוד ח.כ כמו לזימי והינו נראים אחרת . היום אנו מוחזקים על ידי ממשלת פשע