ביממה האחרונה לוחמי אוגדה 162 חיסלו במרחב רפיח שבדרום הרצועה עשרות מחבלים שהיוו איום על כוחותינו ואיתרו אמצעי לחימה רבים. כוחות הנח"ל זיהו באמצעות רחפן חוליית מחבלים במרחב ובסגירת מעגל מהירה, המחבלים חוסלו על ידי כלי טיס של חיל האוויר.
אוגדה 98 תקפה באמצעות ירי ארטילרי את המרחב ממנו בוצעו שיגורים לעבר מרחב כיסופים אתמול (ה׳) ובנוסף, כלי טיס של חיל האוויר תקף את המבנה ממנו בוצע השיגור.
במהלך היממה האחרונה, חיל האוויר תקף כ-30 מטרות טרור ברצועת עזה, בין המטרות שהותקפו משגרים, מבנים צבאיים, תשתיות טרור, מחסני אמצעי לחימה ועוד.

WhatsApp Video 2024-08-30 at 09.33.18





תגובות
שמענו, עשרות מחבלים, אלפי טילים, מיליוני נוחבות, צה"ל נהיה פחות אמין מהערבים. בינתיים מאבדים חייל או שניים ביום. ובשביל מה? ביבי טיפח את החמאס העביר מיליונים במזוודות. ביבי אשם בטבח ובמלחמה הכושלת. אין פתרון בכח. פתרון בכח פירושו להרוג כל עזתי בין 8 ל 50. עזבו את המוסר, זה לא פרקטי..הפתרון יהיה בהסכמה דיפלומטית עם מדינות העולם גורמים פלשתינים מתונים. חבל על כל ילד שלנו שנהרג בגיהנום הזה ועל כל משפחה שנהרסת!!!
כן ירבו התאדות המקקים מהעולם! שכוחותנו יחזרו בשלום
מה עם בניו של ביבי ? עדיין מכייפים בחו"ל ? ועל חשבוננו ?
ביבי איבד שליטה על הסוגרים. תמיד היה מלא חרא אבל עכשיו כל הזמן נשפך עוד ועוד חרא. מה לעשות?
חרא שכמותך מדבר על חרא נהיתם מומחים לחרא. תמשיכו לאכל חרא וביבי יזכה שוב בבחירות ושוב תדברו על חרא