חדשות

צה"ל חיסל בכיר בג'יאהד האסלאמי בלבנון

בהכוונה מודיעינית: צה"ל חיסל היום במרחב גבול סוריה-לבנון את פראס קאסם - מחבל מרכזי במחלקת המבצעים של ארגון הטרור ג'יאהד האסלמי

צה"ל חיסל בכיר בג'יאהד האסלאמי בלבנון
צילום: התקיפה ליד צידון

כלי טיס של חיל האוויר תקף מוקדם יותר היום (רביעי) במרחב גבול סוריה-לבנון, וחיסל בהכוונה מודיענית של פיקוד הצפון את פראס קאסם, מחבל מרכזי במחלקת המבצעים של ארגון הטרור ג'יאהד האסלמי.

המחבל קאסם היה אמון על בניית התכניות האופרטיביות של ארגון הטרור גא"פ בסוריה ובלבנון, ולקח חלק מרכזי בגיוס מחבלים פלסטינים לארגון הטרור חיזבאללה לצורך מימוש פעולות טרור מלבנון נגד מדינת ישראל.

בשנים האחרונות, ארגון הטרור חיזבאללה, בהכוונה ובמימון איראני, מגייס גורמים פלסטיניים באופן שיטתי על מנת לקדם פעילות טרור כנגד ישראל משטח לבנון.

בתקיפה חוסלו מספר מחבלים נוספים מארגון הטרור גא"פ שהיו בדרכם מסוריה ללבנון למטרת ביצוע פעילות טרור עבור חיזבאללה.

תגובות

4
3
יוסי
28.08.24

צריך להבין שחזבלה זה "כלב פודל" של האיראנים ,צריך להפסיק לשחק עם הכלב פודל הזה צריך להודיע לאיראנים שמעתה ואילך כל ירי של חיזבאללה חוטים או כל שליח שלהם יביא לפגיעה חמורה וקשה באיראן עצמה על כל טיל שחזבלה משגר להוריד להם כור גרעיני אחד או שניים ואז הכל יסתיים.

1
א
28.08.24

לכרות את ראש הנחש

2
זך
29.08.24

נכון העיקר שיהיר ואבו יהיר חיסלו את איש הג'יהאד , בי

1
משה
29.08.24

Nazrala. You turn is coming up soon נסרלה תורך מגיע לאט ובטוח. פחדן גר כמו עכבר.