ללי דרעי ששיכלה את בנה במלחמת חרבות ברזל, מגיבה לסערה בעקבות דבריה של עדי אנגרט, קצינת בריאות הנפש של חטיבת אלכסנדרוני, שהגיבה בנוגע לכתבה שפורסמה נגד אדרי בעיתון הארץ, כי "הציונות הדתית הינה כת של אוכלי מוות".

"עם יקר שלי, הכל בסדר. לא התרגשתי ולא מתרגשת משנאה ובורות" הגיבה דרעי. "הן לא תופסות ולא אמורות לתפוס מקום בנפש שלנו. תראו איזה דבר מדהים זה החיים: אפילו לרוגל אלפר יש תועלת. עובדה: בזכותו נחשפנו לעיוות המוסרי שנקרא "קב"נית שמתעבת את המטופלים שלה ואת הערכים לשמם הם נלחמים" ובע"ה ייחסך מחיילים אחרים לחוות את החוויה המפוקפקת הזו".

עוד הוסיפה דרעי: "אנחנו עם אוהב חיים וחפץ חיים. מי שלא מבין את זה, יש לו בעיה חמורה בהבנת הנקרא".

נזכיר כי בכתבה שפרסם רוגל אלפר בעיתון 'הארץ' נטען כי ללי דרעי שאיבדה את בנה בקרבות ברצועת עזה מפגינה שביעות רצון ממותו של בנה. בעקבות זעם הגולשים על הכתבה, הגיבה אנגרט: "אלפר מביא את מה שהיא אמרה, כפשוטו, היא גאה במוות. זה דבר נורא, וזאת הציונות הדתית. כת של אוכלי מוות".