חבר הכנסת אלי דלל מהליכוד, פנה לראש הממשלה בנימין נתניהו וקרא לו לקרוא לשר לביטחון לאומי איתמר בן גביר לסדר, זאת על רקע התנהלותו בכלל והקמפיין נגד ראש השב"כ אותו פרסם בימים האחרונים בפרט.

בציוץ שפרסם בטוויטר כתב: "כבוד ראש הממשלה, אני פונה אליך בדאגה עמוקה וכנה לנוכח התנהלותו חסרת האחריות של השר לביטחון לאומי- איתמר בן גביר."

"אני מאמין כי בכוחך לנווט את הספינה בשיקול דעת, אחריות ובתבונה אך הגיעה העת לקרוא את השר בן גביר לסדר. התנהלותו המתלהמת והתבטאויותיו הפרובוקטיביות יחד עם קמפיין דה לגיטימציה וההתקפות על השב"כ מחלישות את יכולתנו להתמודד עם איומים אמיתיים וחצו כל גבול סביר."

"עליך להבהיר לו בצורה חד-משמעית: מעשים ואמירות אלו לא יכולים להימשך. עלינו להבטיח כי מדיניות הביטחון שלנו תהיה אחראית ומתואמת כפי שאתה מוביל ולהבהיר לו כי אנו זקוקים להנהגה שקולה בעת הזו, ולא להתלהמות שעלולה להוביל אותנו למשברים מיותרים".