צה"ל הודיע (חמישי) כי כוחות הנח״ל פועלים ביממות האחרונות במרחב שכונת 'תל סולטאן' ברפיח במסגרת מבצע אוגדתי של אוגדה 162. בהובלת מכלול האש החטיבתי והכוחות בשטח, הושמדו על-ידי כלי טיס של חיל האוויר חוליית מחבלים חמושים ותשתיות טרור רבות.
בהכוונה מודיעינית, איתרו כוחות גדוד 50 בסריקות במרחב הסמוך למתחם בתי ספר אמצעי לחימה רבים ובינהם: נשקים, מטענים, ווסטים ומסמכים מודיעיניים של האויב.
בנוסף, הלוחמים איתרו שקי אונר"א שבתוכם מטענים שהוחבאו על מנת לפגע בכוחות.


כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
מוקדם יותר היום, צה"ל הודיע כי מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו אמש בהכוונה מודיעינית של אמ״ן, שב״כ ופיקוד הדרום, מחסן אמצעי לחימה שמוקם בסמוך לאתר צבאי של חמאס ששימש בעבר כבית ספר ״צלאח א-דין״ בעיר עזה. במחסן שהותקף אוחסנו רקטות ואמצעי לחימה נוספים שיועדו לשיגור לעבר שטח ישראל.
עוד צוין כי כוחות אוגדה 162 ממשיכים לפעול ברפיח, ביממה האחרונה הלוחמים חיסלו כ-50 מחבלים והשמידו תשתיות טרור במרחב תל אל-סולטאן שברפיח. באחת התקיפות, כוחות צק״ח הנח״ל זיהו חוליית מחבלים בדרכה לתקוף את כוחותינו, ובסגירת מעגל מהאוויר כלי טיס של חיל האוויר תקף את המחבלים וחיסל אותם.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
גבת
תודה רבה ללוחמים המגנים על העם .
09:40 29.08.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר