חבר הכנסת אביגדור ליברמן, התראיין היום (רביעי) בכאן רשת ב' ונשאל האם כדאי להישאר ברצועת עזה? באופן מפתיע כך הוא השיב: "לא. אנחנו צריכים להשלים את ההתנתקות מעזה, אם כבר לקחנו את זה על עצמנו. לסגור את כל המעברים, אין יותר אספקה. יש נמל אל-עריש, יש את מעבר רפיח. ישראל חזרה לקווי 67', איזה טענות יהיו אלינו?"
ליברמן התייחס גם לפיצוץ המשא ומתן בדרך לעסקת החטופים ואמר: "מדובר בדיני נפשות. אני ממליץ לכל הפוליטיקאים לשמור על זכות השתיקה, כמה שפחות לדבר. כל הדיבורים לא מוסיפים שום דבר ורק יכולים רק לפגוע".
עוד תקף ליברמן את הממשלה: "יש פה כישלון רב זירתי. הממשלה פשוט לא מתפקדת ולא מנהלת שום דבר. הכל מתנהל מעצמו והכל משועבד לנושא אחד – שימור הקואליציה ושרידות פוליטית, וזה לא משנה מה הנזק או מה המחירים".
תגובות
ליברמן,בנט עשו את הסכם הכניעה עם חיזבאללה! עכשיו אנחנו משלמים את מחיר הסכם הכניעה שגנץ, בנט, ליברמן, לפיד והאחים המוסלמים ם עשו עם חיבאללה, שבו מסרו לחיזבאללה מקורות גז ובשווי מאות מיליארדים שיילכו לחיזבאללה ושטחי אדמה גדולים פי 17 מתל אביב!על ההסכם הזה גנץ החלול אמר,ציטוט:"ההסכם הזה נותן לנו מעין כיפת ברזל למנוע הסלמה בצפון.!לפיד הדפר אמר,ציטוט:"ההסכם ירחיק אתהעימות בזירה הצפונית", וטוען עד היום שהסכם הכניעה עדיין מרתיע את חיזבאללה... עשו זאת באופן בלתי חוקי, בלי להביא את ההסכם לכנסת וללא משאל עם,באישור בגץ!!
ליברמן,בנט עשו גם את הסכם הגרעין עם ביידן! ליברמן,בנט,סער,גנץ לפיד והאחים המוסלמים בממשלתם בגדו במדינה עם ממשל ביידן והרסו לחלוטין את ההרתעה שנתניהו השיג במשך שנים מול איראן, שעכשיו נתניהו עושה הכל כדי להשיגה מחדש!הבוגדים בגדו במדינה בהסכם הגרעין עם ביידן -הסכם הרסני הרבה יותר מזה של אובמה!בנט הכריז שלא יביע אף מילת ביקורת על ההסכם והכריזו על מדיניות "אין הפתעות"באיראן!איראן ניצלה את החולשה והרימה ראש עד היום!בניגוד לנתניהו המרתיע את איראן עכשיו בחיסול בכיריה בסוריה ובתקיפות בסוריה ובאיראן, ובעבר - באין סוף חיסולי מדענים ותקיפות באיראן,והביא לביטול הסכם אובמהבהוראתו לחדירה המושלמת לארכיון הגרעין!
חחחחחחחח
הכישלון הגדול של עם ישראל הוא,שליברמן לא חזר לרוסיה