חדשות

הלוחם שחר בן נון נהרג מפצצה של חיל האוויר

טרגדיה: הלוחם שחר בן נון נהרג כתוצאה מנפילת פצצה של מטוס קרב בזמן מטס סיוע לכוחות אוגדה 98 בשכונת חאמד בעיר. בצה"ל ביצעו תחקיר ראשוני וציינו כי מדובר בכשל טכני נדיר

((צילום: עופר צידון/פלאש90))

לפני זמן קצר צה"ל התיר לפרסם כי מפקד צוות בסיירת צנחנים שחר בן נון נפל בקרב בדרום רצועת עזה. הלוחם נהרג כתוצאה מפגיעה במבנה בו שהה, הנפגע מחימוש תקול של מטוס קרב, שסטה מאות מטרים והחטיא את מטרת התקיפה.

על פי יואב זייתון כתב ווינט, "הלוחם נהרג מפגיעת פצצה של מטוס קרב f15 של חיל האוויר, במהלך מטס סיוע לכוחות אוגדה 98 בשכונת חאמד בעיר. הפצצה פגעה בדירה שבסמוך לה היה הכוח. בתחקיר ראשוני בצבא עולה כי מדובר בכשל טכני נדיר ולפצצה הוזן הנ.צ המדויק.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

3
בלו יעקב
20.08.24

קודם כל יהי זיכרו ברוך ואני מקווה שהתקלה היא לא השיבוש של הגי פי אס דבר שצרך לחקור לעומק ולדאג לעשות שינויים ולדאוג שזה לא יקרה

הצטרפו אלינו