צפו בתיעוד

רמז לאיראן? חיל האוויר תרגל תדלוק אווירי של מטוסי קרב

חיל האוויר תרגל ביממה האחרונה תדלוק אווירי של מטוסי קרב במרחב האווירי של ישראל. התרגיל דימה טיסה בטווחים ארוכים בעומק שטח האויב, תוך תדלוק אווירי בפרקי זמן קצרים

((צילום: דובר צה"ל))

מתכוננים לתקיפה באיראן? חיל האוויר תרגל אתמול (חמישי) תדלוק אווירי של מטוסי קרב במרחב האווירי של ישראל.

תיעוד מתרגיל תדלוקים אווירים ומטוסי קרב
תיעוד מתרגיל תדלוקים אווירים ומטוסי קרב| צילום: תיעוד מתרגיל תדלוקים אווירים ומטוסי קרב (דובר צה"ל)

התרגיל דימה טיסה בטווחים ארוכים בעומק שטח האויב, תוך תדלוק אווירי, מספר פעמים, בפרקי זמן קצרים. תדלוק אווירי הוא כשירות חשובה והכרחית במערך הקרב, ומאפשר שהיית זמן ממושכת באוויר.

בתרגיל השתתפו מטוסי ״אדיר״ (F-35i), ״בז״ (F-15) ומטוס "ראם" תדלוק אווירי (707). יש לציין כי התרגיל התקיים כחלק ממוכנות חיל האוויר.

(דובר צה"ל) ((דובר צה"ל))

כזכור, לפני חודש, בתגובה לנפילת הכטב"מ בתל אביב תקפה ישראל בנמל חודיידה שנמצא במרחק של 1,800 קילומטר מישראל בעוד שטהרן, בירת איראן נמצאת במרחק של 1,600 קילומטר מישראל.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2
גדי רדיו
16.08.24

איך חושבים שהגיעו לתימן, על שטיח?

הצטרפו אלינו