מבזקים
סרוגים

לשכת נתניהו הודיעה לגנץ: שלם על הטיסה הלא מאושרת לארה"ב

לאחר שיצא לטיסה דיפלומטית לא מאושרת בזמן שהיה שר בממשלת האחדות תחת נתניהו, לשכת ראש הממשלה פנתה לח"כ גנץ בדרישה לתשלום על טיסתו הלא מאושרת לאנגליה וארה"ב

י' אב התשפ"ד
לשכת נתניהו הודיעה לגנץ: שלם על הטיסה הלא מאושרת לארה"ב

על פי חשיפת חדשות 13, לשכת ראש הממשלה פנתה לחבר הכנסת בני גנץ בדרישה להחזיר את עלויות הטיסה המדינית לוושינגטון ואירופה שיצא אליה, ללא אישור ראש הממשלה.

עוד כאשר היה חלק ממשלת האחדות תחת נתניהו, השר דאז בני גנץ יצא לנסיעה דיפלומטית לא מאושרת מטעם לממשלה, במסגרת הנסיעה טס השר עם פמלייתו אל אנגליה וארצות הברית. עלויות ההטסה והלינה של משלחת השר גנץ הגיעה לכ-70 אלף שקלים.

הרמטכ"ל בציר פילדלפי: "מתקדמים בפירוק של חמאס"
הרמטכצילום: הרמטכ

כעת הודיעה לשכת ראש הממשלה לחבר הכנסת בני גנץ, שכבר עזב את הממשלה לפני מספר חודשים. כי עליו לקחת על עצמו את עלויות הטיסה הלא מאושרת, ולהחזיר את הסכומים שנלקחו מקופת המדינה.

ממשרד ראש הממשל נמסר כי: "השר לשעבר גנץ לא קיבל אישור לנסיעתו לארצות-הברית, כמתחייב מהנהלים. טרם טיסתו, הובהר לגנץ ולשכתו כי מאחר שמדובר בנסיעה פרטית, משרד ראש הממשלה לא ישא בהוצאות. כעת מתבקש גנץ להשיב את כספי הנסיעה לקופת המדינה".

ארה"ב בני גנץ בנימין נתניהו הבית הלבן וושינגטון ישראל לשכת ראש-הממשלה