האיום העיקרי של חיזבאללה, איראן והמילציות האיראניות במזרח התיכון על ישראל הוא ירי טילים ורקטות מסיבי שינסה לאתגר את מערכות ההגנה האווירית ולנסות ליצור כמה שיותר נזק ברחבי ישראל. עם זאת, בחדשות 12 דווח אמש כי בישראל נערכים לאיום נוסף שלא מספיק מדובר.
על פי הדיווח של כתב חדשות 12, ניר דבורי, במהלך ישיבת הקבינט המדיני בטחוני שנערכה אמש, סוכם כי במקביל להיערכות לתקיפה מאיראן ומלבנון, בצה"ל נערכים גם למתקפת מנע עוד לפני שהתגובה תגיע.
בנוסף, במהלך ישיבת הקבינט עלו התרחישים התרחישים שאליהם נערכים בישראל, והם כוללים – מלבד ירי רקטי – גם חדירה מהיבשה ומהים.
במקביל, הערכה בישראל היא שאם חיזבאללה יראה יכולות שלא הראה בעבר, זה יחייב את ישראל לפתוח את החזית הצפונית.
תגובות
צה״ל שומע… ראש אמ״ן רמטכ״ל חברים זה הזמן להכין הפתעות לרדואנים ממליץ להתייעץ עם יוצאי ויטקונג מלכודות רעל, בורות מוות. ביירות, שדה תעופה חשמל מים - השבתה באותו הרגע
מע' המשפט היא איום על ישראל שלא מדברים עליו. מערכת המשפט היא איום על ישראל שלא מדברים עליו.
אתם הם האיום הקיומי יודונאצים שכמותכם. לא פחות
צודק, בגץ איום קיומי. נפוחים מחשיבות עצמית.
אנה, את מוזמנת לעבור לאיראן, שמה לא יהיה לך שום איום של מערכת המשפט או הצדק, כל הכוח רק בשלטון המרכזי בדיוק כמו שאת אוהבת.
חדשות בישראל. מורעלות