דובר צה"ל מפרסם הערב (שני) כי כלי טיס של חיל האוויר תקף במרחב עבא וחיסל את המחבל עלי ג'מאל אלדין ג'ואד, אשר שימש כמפקד בכוח רדואן של ארגון הטרור חיזבאללה.

f137c0be-9729-4c3d-96aa-8ba559230a13| צילום: צילום: דובר צה"ל
סיכול זה מהווה פגיעה משמעותית ביכולות ארגון הטרור חיזבאללה לקדם ולבצע פעולות טרור מדרום לבנון כנגד העורף הישראלי בגבול הצפון. בנוסף, לפני זמן קצר, מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו מבנה צבאי ותשתית טרור של ארגון הטרור חיזבאללה במרחב כפר כילא שבדרום לבנון.
התופעה נמשכת: צה"ל חיסל מפקד גדוד בחמאס
בהמשך להתרעות שהופעלו מהשעה 20:38- 20:46 במרחב הגליל העליון והגליל המערבי, זוהו מספר מטרות אוויריות חשודות שחצו מלבנון, מטרה אחת יורטה על ידי לוחמי ההגנה האווירית וזוהו נפילות במרחב הר מירון. אין נפגעים.
התרעות על ירי טילים ורקטות הופעלו מחשש לנפילת שברי יירוט.
תגובות
כל הכבוד לצה"ל♡♡♡
תודה לאמן, תודה לחיל האוויר ותודה למדע. איזה הבדל בין המצוינות שלהם לרמה הירודה של הממשלה. מגיעה לעם הזה הנהגה ראויה.