תשעת הימים כבר כאן ואיתם האיסור על אכילת בשר. אם אתם מחפשים רעיונות לגוון את הארוחות שלכם בשבוע הקרוב, ארגנו לכם מתכון לדג סלמון מיוחד שתוכלו להכין בקלות.
מצרכים:
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס מים רותחים
1/2 כוס סילאן
3 כפות רוטב סויה
3 כפות רוטב טריאקי
3 שיני שום
3 כפות מיץ לימון
1/2 כפית מלח דק
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
בצל ירוק
שומשום (אופציונלי)
לימונים
נייר אפייה
גומיות לסגירה
אופן ההכנה
לוקחים את נייר האפייה ויוצרים מעין סירה כשבשני הצדדים שלה סוגרים עם גומיה, ומניחים את חתיכות הדג בתו סירות נייר האפייה שיצרנו. בקערה מערבבים את כל המצרכים (מלבד השומשום והלימונים) מורחים על נתחי הדג בנדיבות, ומעל מפזרים חתיכות בצל ירוק ושומשום, ובתחתית ובצדדים מפזרים את הלימונים.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20 דק, ואוכלים בהנאה.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים