חדשות

המעגל נסגר: צה"ל חיסל מחבל שלקח חלק בטבח ב-7.10

כלי טיס של חיל האוויר חיסל במרחב נוציראת את המחבל אימסעיל נופל שלקח חלק בטבח השבעה באוקטובר. אוגדה 252 חיסלה חוליות מחבלים. ביממה האחרונה הותקפו כ-50 יעדי טרור ברצועה

( (צילום: דוצ))

צה"ל הודיע כי כלי טיס של חיל האוויר בהובלת אוגדת עזה ובהכוונה מודיעינית של אמ״ן ושב״כ, תקף באמצעות חימוש מדויק וחיסל מוקדם יותר השבוע במרחב נוציראת, את המחבל איסמעיל נופל מארגון הטרור חמאס. המחבל איסמעיל נופל עסק בשיגורי רקטות לעבר שטח הארץ ולקח חלק בטבח השבעה באוקטובר.

במהלך הלילה, כלי טיס של חיל האוויר תקף במרחב דיר אל בלח מחבל בעת שעסק בפעילות טרור. במהלך התקיפה, זוהו פיצוצי משנה אשר העידו על הימצאות אמצעי לחימה במרחב.

במקביל, אוגדה 252 פועלת במרכז הרצועה, ביממה האחרונה כלי טיס של חיל האוויר בשיתוף הכוחות חיסלו מספר חוליות מחבלים חמושות שהיוו איום על הכוחות בשטח והשמידו מחסן אמצעי לחימה של ארגון הטרור חמאס.

תקיפות צהל ברצועה
תקיפות צהל ברצועה| צילום: תקיפות צה"ל ברצועה (צילום: דובר צה"ל)

לוחמי אוגדה 162 פועלים במרחב רפיח. במהלך היממה האחרונה כלי טיס של חיל האוויר בשיתוף כוחות חטיבת הנח"ל חיסלו מספר מחבלים והשמידו תשתיות טרור. לאורך היממה האחרונה, כלי טיס ומטוסי קרב של חיל האוויר תקפו כ-50 יעדי טרור ברחבי רצועת עזה. בין המטרות שהותקפו, חוליות מחבלים, מבנים צבאיים, עמדות תצפית ותשתיות טרור.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

3
שירי מנתניה
04.08.24

אין על צה''ל, כפרות על החיילים שלנו!

הצטרפו אלינו