אחרי החיסולים של רמטכ"ל חיזבאללה בביירות, ומנהיג ארגון הטרור חמאס, איסמעאיל הנייה, בישראל נערכים לתגובות שיגיעו מלבנון ומאיראן. למרות שישראל לקחה אחריות רק על החיסול בלבנון, ההערכה היא שגורמים איראניים ינקמו על חיסולו של הנייה שהתבצע בשטחם וחשף את חולשתה של איראן.
על פי ההערכות בישראל, איראן וחיזבאללה ינסו לנקום את חיסולם של השניים, כשההערכה היא לירי טילים מאסיבי על הצפון וערי המרכז מטהראן ומלבנון. לא מן הנמנע שגם החות'ים יצטרפו וישגרו טילים וכטב"מים מתימן.
ראוי לציין, כי למרות ההיערכות, בישראל טרם הודיעו על שינוי הנחיות פיקוד העורף, ושגרה רגילה מתקיימת בכל אזורי הארץ, פרט למספר יישובים בצפון שם התבקשו התושבים כבר אמש לצמצם פעילות והתקהלויות.
תגובות
ואני לתומי חשבתי שב"סרוגים" יימנעו מכותרות "אימים" שכאלה...
כי הם אמורים לדווח רק מה שאתה רוצה לקרא?
כמו שתארנו, החיסול היה מעשה פופוליסטי חסר אחריות. ההתנקשות בהנייה היא מעשה פופוליסטי של נתניהו, שכל תכליתו לרצות את האספסוף הדתי מתנחלי. עכשיו באמת אין יותר עם מי לדבר על עסקה, גורלם של החטופים נחרץ, והדם הזה רק על ידיו של נתניהו. איש לא יודע מה יקרה בעתיד, אבל לאור האפשרות שהמעשה יסכן את חיי החטופים ויחסל את העסקה, לא היה צריך לבצע את החיסול. כך שוקלים אנשים אחראיים ורציניים מעשה שכזה. כבר חצי שנה הבעיה של ישראל איננה עם החמאס אלא עם החיזבאללה ועם אירן, אתם אנחנו מפסידים ובגדול. לחמאס יקח להשתקם 30 שנים לפחות ועד אז הוא איננו מהווה עוד סכנה. אז מה זה הועיל במאבק עם החיזבאללה ועם האירנים?? כלום!! המעשה הזה משרת את ההישרדות של נתניהו ולא את שום אינטרס ישראלי ביטחוני. מעשה טיפשי של נתניהו הכושל, שמדרדר אותנו מדחי לדחי, עד לחורבן הבית השלישי!!
איזה אידיוט שימושי ופחדן אתה.
אין לי משהו אחר לומר רק שאתה סתום ברמות????
קשקשן.
אתה כנראה לא מבין עם מי יש לנו עסק. אם ניתן לאיראנים שקט, מה שנקבל אטום. אז יהיה מאוחר מיד להחזיר אחורה את הגלגל. אין לנו ברירה. אף אחד לא מעוניין במלחמה. זאת מלחמת אין ברירה!
ישראל חייבת לתקוף באיראן, בלבנון, בתימן ועוד מכת מנ ע ולשבש לכולם את התגובה לחיסולים. אל לנו לכנס לכוננות ספיגה כי ההגנה הכי טובה היא התקפה. ולא מעניין מה יגידו אומות העולם!!! אשריך ישראל, מי כמוך, עם נושע בה'!
עדיף היה להימנע מחיסול מטורף ומטומטם. עוד הברקה של ממשלת החורבן.