תאונת דרכים קשה אירעה הבוקר (שלישי) כתוצאה מהתנגשות של משאית עם מיניבוס בכביש 6 סמוך למחלף העמקים. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו למקום העניקו טיפול רפואי ל-15 פצועים, בהם גבר ואישה כבני 60 ואישה כבת 25 במצב קשה, עם חבלה רב מערכתית, 2 במצב בינוני בינוני ו-10 במצב קל, בהם ילדים כבני 10. מסוק מד"א נחת במקום התאונה. הפצועים פונו לבתי החולים רמב"ם וכרמל.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

צילום: תיעוד מבצעי מד"א

הפראמדיקים של מד"א גיא קרשובר ואיתי מלול וחובש רפואת חירום מיחידת האופנועים של מד"א מושיקו אמסלם סיפרו כי "מדובר בתאונת דרכים קשה מאוד בין מיניבוס למשאית, הגענו במהירות למקום התאונה והחלנו במיון ראשוני של הפצועים, תוך פעולות חילוץ של פצועים שהיו לכודים בתוך המיניבוס. הענקנו להם טיפול רפואי מציל חיים שכלל חבישות, קיבועים, ומתן תרופות".

צילום: תיעוד מבצעי מד"א

עוד הוסיפו כי "אישה כבת 60 ואישה בת 25 היו לכודות כשהן סובלות מחבלה רב מערכתית, הן הורדמו והונשמו ופינינו אותן בניידות טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבן קשה מאוד. גבר כבן 60 נפצע באורח קשה ופונה ע"י מסוק מד"א שנחת על הכביש והמתין לחילוץ הממושך של הפצוע. 2 ילדים נפצעו באורח בינוני ו-10 נפצעו באורח קל, כולם פונו לבתי החולים תוך כדי המשך טיפול רפואי".